Hvor mange kalorier bør jeg ha hver dag til å gå ned i vekt?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-19
Antallet kalorier du forbruker vil påvirke om du vedlikeholde din nåværende vekt, ned i vekt eller få vekt. Din kalorier, sammen med et par andre faktorer, kan justeres til å hjelpe deg å miste vekt effektivt

Du trenger:. .
Selvdisiplin
tålmodighet.

Reduser Totals

Før du prøver å målrette det antall kalorier du forbruker hver dag til en standard diagram, gjøre opp status for hva du nå spiser. For å gå ned i vekt til en kurs på én til to pounds per uke, vil du ønsker å redusere ca 500 av kaloriene per dag fra hva du nå spiser fordi en halvkilo består av 3500 kalorier. En god måte å ta opptelling av din nåværende kaloriinntak er å spore spise en uke før du foretar justeringer. USDA tilbyr en gratis tracker som vil telleapparat kalorier og andre vitaminer, fettstoffer og næringsstoffer på deres My Pyramid nettsted. Andre steder som The Daily Plate og My Calorie Counter gi sporing gratis også.

Http://www. mypyramidtracker. gov
http://www. thedailyplate. com/
http://www. my-calorie-counter. com/

Økning Aktivitet

En annen måte å redusere det totale antall kalorier kroppen absorberer er å øke aktiviteten, som brenner kalorier. Du kan øke aktiviteten med tradisjonell trening som vektløfting, jogging eller aerobic, eller rett og slett innarbeide aktivitet i din daglige rutine. For eksempel, ta trappen istedenfor heisen, gå en tur til lunsj, parker bilen lenger vekk fra butikken inngangen eller gå av bussen stoppe et par kvartaler tidlig. En 150-kilos person vil brenne et gjennomsnitt på 150 kalorier i en times gange. Hvis du kobler det med å spise kun 350 færre kalorier per dag, vil du være på vei til å miste ett til to pounds per uke.

Target Din Kalorier

Når du har tatt lager av din normale kaloriinntak, og begynt å redusere egne kalorier, konsultere noen standard diagrammer for hva kaloriinntaket ditt bør være. Dette tallet er litt forskjellig for alle på grunnlag av kjønn, høyde, vekt, alder og aktivitetsnivå. Du kan plugge din egen informasjon inn i kalkulatoren gitt i referansene nedenfor. De fleste voksne prøver å gå ned i vekt vil falle mellom et ideal for 1,500-2,500 kalorier, men dette vil variere mye basert på de ovennevnte faktorer. Som du kaster pounds, revurdere anbefalte kalorier, som du trenger færre kalorier når du har mistet en betydelig mengde vekt.

Få caloric igjen for pengene

Folk refererer ofte til alkoholholdige drikker som "tomme kalorier" fordi de inneholder kalorier, men ikke næringsstoffer. Andre matvarer som søtsaker og stekt mat er like i at deres kalori antallet er høyt, men deres ernæring verdien er lav. Foods høy i fiber, protein og hele korn vil holde deg følelsen mer fornøyd samtidig som kroppen din med mye nødvendig vitaminer og næringsstoffer, og er lave i kalorier. Matvarer som frukt og grønnsaker, hele korn brød og kornprodukter, magert kjøtt, bønner og små porsjoner av nøtter alle faller inn under denne kategorien. Husk å sjekke kalori verdier sammen med andre næringsstoffer nivåer på Nutrition Data nettstedet.


Previous:nothing Next:oppskrifter for runden bandet kosthold

Relaterte artikler


 • matvarer som forårsaker vektøkning
 • måltider dietter
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • hvordan du velger effektive dietter
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • diabetiker diett tips
 • ernæringsmessige retningslinjer for vekttap
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • urte rensing kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com