Modellen hemmelige til vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-02
Modeller er det mest sannsynlig gå-til kandidater for hemmeligheter for slanking. Modeller har vekttap eksperter, trenere og ernæringseksperter ved sine fingertupper for å finne de beste måtene å gå ned i vekt. Noen bruker trening og noen bruker del kontroll, hver kvinne har en annen strategi som fungerer for henne. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og å komme i form, kan en modell for diett være riktig for kroppen din. Med noen få nyttige tips, kan du gå ned i vekt på hvordan en Victoria's Secret-modellen gjør

Porsjons

Mange supermodeller låne denne teknikken til å droppe vekt raskt, eller å holde kroppen sin ser trim. Modellen Adriana Lima liker å spise hva hun vil, men bruker små porsjoner for å unngå overindulging. Hvis du vil bruke dette konseptet til det daglige rutine, har en sunn frokost, som frukt og havregryn. Til lunsj, prøv en håndfull rå grønnsaker og en tunfisk sandwich på hvete brød med vann. Middag er hvor stort kuttet kommer: en liten salat med grønnsaker og 2 ss vinaigrette dressing. Dette porsjonering teknikken er vanskelig i begynnelsen, og er ikke anbefalt for langsiktig vektkontroll.

Unngå Salt, Soda og alkohol

Salt, alkohol og brus føre til at du beholde vann og bloat. Alkohol og brus også inneholde uønskede kalorier som lar deg sulten etter forbruk. Prøv å erstatte brus med vann eller en blanding av naturlig frukt juice og vann. For å redusere saltinntaket, bruke lav-natrium salat dressinger, og tilsett salt uten snacks som frukt og nøtter. Som en regel bør du drikke åtte 8-unse glass vann på en dag, og ha vann på hånden vil oppfordre til dette. Hvis du fokuserer på å drikke alle anbefalte vannet vil du være mindre sannsynlighet for å komme for brus eller alkohol. Prøv å ha en ekstra glass vann med hvert måltid. Vann renser ut kroppen din og hjelper forenkle vekttap.

Sleeping

Mange modeller sulte seg selv, men noen note god gammeldags søvn som sin vektkontroll bistand. Ved å gå til sengs bare 30 minutter tidligere og våkne opp 30 minutter senere enn vanlig, kan du dempe overflødig snacking. Den verste snacking oppfordrer kommer senere på kvelden når du kjeder deg eller lett fristet av dessert.

Mat spist rett før sengetid har ingen steder å gå, siden du ikke brenner den av mens du sover. Hvis du lukker ned kjøkkenet etter middag og hodet til sengs tidlig, vil du gå glipp av farlige natten kalorier. Det samme gjelder for frokost, våkne for tidlig blader tid for kjedsomhet-indusert snacking. Etter 8 timer ikke spise, er hjernen din er programmert til å ville spise når første våkne. Waking senere enn vanlig vil bare tillate nok tid for en liten frokost. Over tid vil dette liten endring hjelpe deg slanke seg.


Previous:nothing Next:l Carnitin informasjon

Relaterte artikler


 • den beste vekttap piller for kvinne
 • sunn diabetiker snacks
 • hvordan finne en god vekttap program
 • hvordan du miste vekt raskt ved å unngå hvete
 • den beste raske dietter
 • måltid erstatninger å gå ned i vekt
 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
 • type 2 diabetes diett plan
 • fransk frites næringsverdi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com