Slik løs at vekten for alltid

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-26
Gå ned i vekt er enkelt. Holde den av er den harde delen. ! Følg disse trinnene, og du vil miste vekt-for godt

trenger Du:
oppriktig ønske om å endre ikke bare vekten din, men Outlook og livsstil
. .


en
Først de dårlige nyhetene -. Dette vil ta tid. Avhengig av hvor mye vekt du ønsker å løse, kan det ta en god stund. Du ønsker ikke å tape vekt fort som den vil komme tilbake like fort. Hva du ønsker å gjøre er å gå ned i vekt sakte, gi ditt sinn, kropp og metabolisme tid til å tilpasse seg de endringene du oppnår.
to.
Se din lege og få en grundig sjekk opp. Du kan faktisk ha et problem med helsen som forårsaker vektøkning. Få legen din er OK før du begir deg på vekttap eller utøve programmet. Hvis du er på medisiner, finne ut om vektproblemer kan være en bivirkning.
Tre.
Før du begynner å miste vekt du trenger for å finne ut hvorfor du har så mye vekt. Er du en emosjonell eater? Har du problemer med selvkontroll eller selvstendig tilfredsstillelse? Hvis vektøkning er nyere, så hva har skjedd i livet ditt i det siste? Du kan selv trenger å se inn å snakke med en profesjonell å sortere ut noen av disse problemene.
fire.
Når du har fått i kontakt med hva som skjer og hva kan være årsaken til vektproblemer, tro det eller ikke, er resten enkelt! Tiltak for å korrigere disse problemene kan forsikre at de ikke vil være rundt i fremtiden for å sabotere alle suksesser som du oppnår.
Fem.
Analyser kosthold fordi vil være nyttig å merke ikke bare hva du spiser, men hvordan du føler etter at du har spist den. Hvis du er laktose intolerant det er virkemidler og spesielle melkeprodukter for det. Hvis enkelte frukter og grønnsaker gir deg gass eller oppblåsthet så kan du ta et middel for å motvirke at også.
6.
Endring av matvaner er viktig fordi folk flest spiser riktig mat, men rett og slett spiser for mye. Ikke satt mat på bordet, men tjener selv fra kjøkkenet og bruke en liten tallerken for måltider. Det tar ca 10 til 15 minutter for magen å registrere med hjernen din at du er mett, så prøv å spise sakte. Bli vant til å spise fem ganger om dagen da dette vil holde blodsukkeret på et jevnt nivå og forbedre stoffskiftet.
7.
Du må sørge for at du får regelmessig mosjon og du må begynne å sakte, kanskje med en kort spasertur eller sykkeltur minst fire ganger i uken. Som stoffskiftet endringene og justerer du vil merke mer energi og utholdenhet, og deretter kan du begynne å utvide dine rutiner. Lagre kroppen sculpting for senere . . . etter at du har mistet rundt en tredjedel av målet ditt i vekt fordi kroppen din vil være mer mottakelig for den slags condition på den tiden.
8.
Når du har mistet vekt-gratulerer! Din nye vaner og utsiktene vil sikre at du er i stand til å holde den av-og dette er en garanti

Tips og advarsler


 • Det kan være lurt å se etter et vekttap kompis for oppmuntring og armering.
 • Du ønsker ikke å bli avhengig av én type diett, hvis du lærer å spise riktig da du vil miste vekt . . . og du kan fortsatt spise din favoritt mat. Deprivasjon vil sabotere din innsats
 • jeg trenger å si dette igjen -. Må du se legen din før du starter noen vekttap. Du må sørge for at det ikke er en underliggende helseproblem som kan true deg.


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan spare penger med kylling

  Relaterte artikler


 • tips om bruk av ultratynne rask plan
 • naturlig diuretika mat rettsmidler
 • kosthold mat til lavere kolesterol
 • ernæring: protein mat
 • den beste diabetes diett
 • 1200 kalorier om dagen kosthold
 • CYTO Gainer informasjon
 • diett for rask muskel vekst
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • riktig porsjonsstørrelser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com