acai berry naturlige rens

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-04
Acai bær har opprinnelse i regnskogen i Amazonas i Brasil. Selv om det er referert til som et bær, er det "anlegget" egentlig en palm-lignende tre som produserer drue-lignende bunter av bær. Hver acai berry består av et frø, gjør opp nesten 80% av frukten, omgitt av frukten er papirmasse. Aktuelle media hype har merket de acai Berry som noen slags ny-funnet mirakel mat, bra for bekjempelse av kreft, bedre syn, produsere flere utholdenhet og energi, og bidrar med vekttap. Den Acai Berry Natural Renset produktet bidrar med sistnevnte.

Acai Berry og Media

Den Acai Berry Natural Cleanse er et vekttap supplement som tilbys på nettet. Produktet lover å skylle brukerens system av giftstoffer og forurensning, øke stoffskiftet, øke energinivået, skur uønsket fett, renser kolon, forbedre hudens utseende og reversere tegn på aldring.

Antall enkeltpersoner utilizing Acai Berry Natural Renset synes å være økende. En positiv ting om Acai Berry Natural Renset er at det er ingen kjente bivirkninger ved å ta den. Nyere studier viser at enkelte personer kan oppleve diaré, kvalme, hodepine og andre lignende symptomer, men oddsen for slike symptomer oppstår er ekstremt tynne.

Dessverre, med den nylige media hype, det er mange av acai Berry produkter som ikke er laget av den beste kvalitet ingredienser og kan ikke være autentisk. Acai bær er ofte brukt i forbindelse med en kolon renset, men kjøpere bør pass på Internett svindel. Produkt nettsteder vil ofte kaste store (kjendis) navn rundt for å få intetanende kjøpere å gjøre et falsk kjøp. Den svindel hevder å tilby en prøve-størrelse flaske vekttap piller til en veldig billig pris. Hele ideen er for svindlere å få forbrukerens kredittkortnummer. Når nettstedet har nummeret, er en auto-forsendelse sendt ut 14 dager etter bestillingen, og deretter hver 30 dager deretter. Gebyrene er skjult, og i stedet for koster $ 3 eller $ 4 at nettstedet løfter, ender den enkelte opp med å betale $ 80 + per forsendelse.

Betyr det virkelig arbeide?

Akkurat nå, er acai Berry en av de hotteste vekt-tap produkter på markedet. Annonser på Internett løftet spektakulære resultater, anti-aldring fordeler og kreft-bekjempelse agenter. Den acai bær er pakket full av antioksidanter og er en utmerket kilde til vitamin A, B1, B2, B3 hjelper, C og E. Et høyt innhold av antioksidanter for å bekjempe kreft celler og frie radikaler. Den acai bær inneholder også høye nivåer av essensielle fettsyrer, samt å være rik på aminosyrer. Faktisk har de acai berry 19 aminosyrer! Det er en stor kilde for kalsium, kalium, magnesium, kobber og sink.

Acai Berry Natural Renset er helt naturlig, og hevder å være svært trygge. Brukere av Acai Berry Natural Renset hevder å skylle ut så mye som 12 pounds av uønskede giftstoffer og fett. En rettssak kan bestilles av produktet, slik at brukeren kan fastslå om produktet faktisk fungerer før du tilbringer mye penger (bare sørg for å kansellere din rettssak orden før største bestillingen kommer gjennom, slik at du ikke belastes uønsket avgifter hvis du bestemmer deg for å velge bort for bestilling av produktet).


Previous:nothing Next:tips for en flat mage

Relaterte artikler


 • mat som øker LDL kolesterol
 • mat å miste vekt raskt
 • kalsiumtilskudd fakta
 • kosthold for herpes zoster
 • en uke svært lavt kaloriinntak
 • hva er en hypo allergifremkallende kosthold?
 • hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?
 • bruker hypnoterapi for vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer frukt og grønnsaker
 • høy protein diett mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com