alkohol og miste vekt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-02-09
Hvis du tilfeldigvis være en av de millioner av mennesker over hele landet som trenger å miste et par pounds, er det viktig å permittere drikke alkohol. For mange enkeltpersoner, er alkohol en vanlig drikk for sosiale anledninger og kan ha bidratt til å bidra til overvekt. Vel, for å kaste ekstra pounds, avsto fra voksne drikker er nøkkelen til suksess

Fakta

USA News and World Reports snakket med eksperter som er enige om at mens en drink om dagen har noen helsemessige fordeler, gjør overdrevent forbruk av alkohol det svært vanskelig å gå ned i vekt. Alkohol inneholder for mye tomme kalorier og karbohydrater som bare er fordøyd og gjort om til fett. En gjennomsnittlig øl har godt over 100 kalorier, et glass vin kan ha så mye som 200 kalorier, og et skudd av brennevin kan ha nær 100 kalorier. Alkohol gir også liten eller ingen næringsverdi til kroppen din.

Betydning

På grunn av den overflødige kalorier og karbohydrater i alkohol, kombinert med hvordan det blir til fett, så er det klart hvordan ekstra pounds kan legges. Hvis du tilfeldigvis å konsumere alkohol på en relativt jevnlig, så ved å eliminere at fra kosten din, vil du se en forbedring i vekten din over en lengre periode. Alkohol jevnlig, vil resultere i kroppens vitamin-og næringsinnhold balanse blir av og kan føre til lang sikt medisinske problemer. Redusere eller eliminere alkohol fra kosten kan bidra til å forbedre din generelle helse og hjelpe deg å komme ned til en sunnere vekt.

Time Frame

Long-term forbruket av alkoholholdige drikkevarer legges pounds til kroppen din over en lengre periode, derfor vil det ta tid å miste alt. For å få fart på vekttap, avstå fra alkohol og legge treningen til din daglige rutine. Dette vil hjelpe kroppen din ned i vekt raskere og at du kan se og føle seg bedre over tid. Fitness eksperter på Sparkpeople. com, anbefaler miste maksimalt to pounds en uke, så bestemmer hvor mye du vil miste, og planlegge trening og diett diett tilsvarende.

Effekter

Hvis du reduserer hvor mye alkohol du forbruker, vil du se vekten langsomt begynner å slippe. Sammen med det, vil du merke at ditt utseende vil forbedre. Det vil ta flere dager å få alle de alkohol ut av systemet og når det skjer, vil vekttap plan sakte ta av. Fordi alkoholbruk resulterer i leveren blir overarbeidet og magen hevelse, ved å redusere ditt inntak, vil leveren kunne fungere normalt igjen, og magen vil krympe over tid tilbake mot sin normale størrelse.

Fordeler

Det er flere fordeler med å redusere alkoholforbruk som kan gå hånd i hånd med vekttap, ifølge Mayo Clinic. Det viktigste er at vitaminer og mineraler i kroppen din vil bli etterfylt, som ofte er redusert ved bruk av alkohol fordi de drikker tjene som diuretika. Tung drikking kan også føre til problemer med magen og leveren, så ved å styre klar av alkoholholdige drikkevarer, vil du gi kroppen din tid til å gro, i tillegg til å miste vekt.


Previous:nothing Next:DIY frukt trykk

Relaterte artikler


 • hva er formelen for å regne ut kroppsfett?
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • quick-start low-carb diett ideer
 • Hvilke vitaminer bør kvinner ta hver dag?
 • fordeler av te og kaffe
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • bruk av papaya ekstrakt
 • hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program
 • ernæring og matvarer som hindrer kreft
 • den beste dietten for cluster hodepine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com