bivirkningene av Dexatrim

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-06
Dexatrim er en diett pille som har vært på markedet i 25 år. Det er en appetitt suppressant som bidrar til å kontrollere din sult, og gjør du spiser mindre. Dexatrim kommer i flere varianter, avhengig av diett du velger. Alternativene inkluderer naturlige, hurtigvirkende, sprudlende og kvelden appetitt kontroll. Det er også sagt å redusere stress og og forbedre stoffskiftet. Men som alle andre diett piller, er det risikofaktorer om å være bekymret

Midlertidig Vekttap

En av bivirkningene av Dexatrim kommer fra koffein innhold. Koffein er kjent for å tappe vann fra kroppen, noe som resulterer i midlertidig vekttap. Vann er også nødvendig for å hjelpe kroppen i å brenne fett og kalorier. Det kan også føre til nervøsitet og ubehag i magen hvis du er sensitiv for koffein.

Søvnløshet

Dexatrim har også forårsaket kroniske søvnproblemer på grunn av mengden av koffein stede.

Tørrhet

Tørr nese og munn er også sjeldne bivirkninger av Dexatrim.

sjeldne bivirkninger

Høyt blodtrykk, hjerneslag forårsaket av blødning i hjernen, alvorlig hodepine, tetthet i brystet, uregelmessig hjerterytme , høyt blodtrykk og kvalme er sjeldne bivirkninger som har oppstått mens du bruker Dexatrim.

Årsaker

Dexatrim inneholder fenylpropanolamin, som er et decongtestant som krymper blodårene i kroppen. Det er vanligvis brukt til å behandle lunger fra forkjølelse og høy feber, men det også fører til en reduksjon i appetitt. Fordi fenylpropanolamin er ment å tømme bihulene, er dette hva som forårsaker tørr munn og nese. Det fører også til økt hjertefrekvens på grunn av reduksjonen av blodårene, noe som gjør hjertet jobbe hardere. Det er derfor det er anbefalt å ikke ta Dexatrim hvis du har en eksisterende hjertesykdom eller høyt blodtrykk, som fenylpropanolamin kan øke alvorlighetsgraden og være svært farlige.

Andre ingredienser

Grønn te er den eneste ingrediens i Dexatrim som har vist seg å undertrykke appetitten på en sikker måte. Andre ingredienser som kalsium, blodsukker regulatorer, guarana, Kola nøtt, bitter orange og Synephrine har enten ikke blitt bevist å hjelpe til med vekttap eller er for ubetydelige beløp i Dexatrim å ha noen reell effekt.


Previous:nothing Next:mat som øker forbrenningen

Relaterte artikler


 • normal kroppsvekt for barn
 • rask vektøkning årsaker
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • naturlig peanøttsmør næringsinnhold
 • ultrametabolism detox
 • fransk frites næringsverdi
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • bruk av papaya ekstrakt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com