bivirkningene av sukrose

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-02-23
Sakkarose-som ikke må forveksles med sukralose, den klorerte versjon av sukrose, og den viktigste ingrediensen i Splenda og Altern-er hva de fleste omtaler som vanlig sukker. Dette sukker har blitt brukt i både boliger og kommersielle virksomheter i årevis å blidgjøre mat som kaker, kjeks og drikke. Imidlertid kan bruke for mye sukrose fremkalle noen ubehagelige bivirkninger

Sukrose Ingredienser

Konsentrert sukker bete juice eller sukkerrør er de viktigste ingrediensene for sukrose. Glukose og fruktose er også en del av sukrose ernæringsmessige makeup. Konditori sukker, brunt sukker, sukker og råsukker alle inneholder sukrose.

Food Industry søtningsmiddel

Sukrose er et søtningsmiddel som fungerer som en stabiliserende middel i produkter som iskrem. Sukrose, ifølge Scott Hegenbart skribent for "Dairy Foods, '" er en multifunksjonell ingrediens. I iskrem, for eksempel, øker det smaken, bidrar til å jevne tekstur og modifiserer frysepunktet i tillegg til å legge sødme til det ferdige produktet. "Mens sukrose fungerer godt for næringsmiddelindustrien, bør den bare brukes i moderate mengder for å unngå bivirkninger.

Side Effects

Sukrose kan ha noen uønskede bivirkninger når altfor forbrukes. Spise mat som inneholder sukrose kan føre til tannråte, overvekt, insulinresistens, forhøyede triglyserider, høyt blodtrykk, hypoglykemi, gjær infeksjoner, inflammatorisk tarmsykdom og åreforkalkning. Forbruk av sukrose i store mengder kan føre til at kroppen til å lagre sukker i form av fett på innsiden organer, legeme og blod. Dette er den ledende årsaken til at fråtseri i sukrose gjør folk fete.

Metabolsk Danger

I følge Dr. Jason Barker, ND, forfatter av artikkelen "The bivirkninger av Sukrose," "sukrose er den største av sukker og må faktisk være delt i to, eller metabolisert før det bidrar til energisystemer i kroppen. Denne metabolske prosessen senker hastigheten som sukrose kommer inn i blodomløpet. " Sukrose beholder også vann som den kommer inn i magen og tarmene, noe som kan forårsake oppblåsthet, gass og diaré.

Junk Food

Siden sukrose fungerer så bra som en søtningsstoffer agent i næringsmiddelindustrien, er det ofte den viktigste ingrediensen i junk mat. Nesten alle butikk-kjøpte kaker, cookies, iskrem og sjokolade inneholder store mengder sukrose. Brus er også lastet med sukrose. Det er det som gir dem deres syrupy smaken. Junk mat og brus kan føre til vektøkning og treghet når det forbrukes. Disse matvarer bør spises i moderate mengder, hvis i det hele tatt.


Previous:nothing Next:hva maten er best for hudpleie?

Relaterte artikler


 • ernæring og matvarer som hindrer kreft
 • flat mage matvarer
 • hvordan du skal lese og forstå en ernæring etikett
 • Hvor mange kalorier bør jeg ha hver dag til å gå ned i vekt?
 • barrierer til et sunt kosthold diabetes
 • hvorfor vil man opp i vekt på en lav carb diett?
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • hvorfor er høy-protein, lav-karbohydrat dietter er så skadelig?
 • prepackaged kosthold mat
 • den beste muskel bygging dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com