bivirkninger av anavol

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-19
Anavol er et kreatin tilskudd består av en kombinasjon av kreatin alfa-ketoglutarat, glutamin alfa-ketoglutarat og ctrulline-Malate. Den brukes til å forbedre muskelstyrke, muskel størrelse og sportslige prestasjoner. Det finnes både positive og negative bivirkninger ved å bruke dette tillegget, som alle er listet nedenfor

Du trenger:.
Selvdisiplin
. tålmodighet.

Fuller Muskler

Anavol, som alle kreatin supplement, brukes til å lage større og fyldigere muskler. Når du tar kreatin, anbefales det å drikke store mengder vann for å hjelpe i muskel-building prosess. Som en følge av dette vanninntak, musklene absorberer overflødig vann og gi brukeren inntrykk av større muskler.

Økt Energi

Kreatin brukere også oppleve økt energi og lang levetid både under sine treningsøkter og i løpet av dag. Det er viktig å forstå dine begrensninger når du bruker kreatin i forbindelse med trening. Økt mengder energi kan føre til å prøve å løfte for mye vekt på et gitt tidspunkt, som kan føre til alvorlige skader.

Vann Bevaring

På grunn av både natur kreatin og overskudd av vann blir inntatt mens du bruker stoffet, er det vanlig for kreatin brukere å oppleve væskeansamlinger i kroppen i løpet av syklusen sin. Dette vil føre til muskler vises større, men samtidig musklene vil føles mykere enn normalt. Dette kan ses på som enten en positiv eller negativ bieffekt av stoffet, avhengig av den enkelte.

Interne problemer

Det er også noen mulige interne problemer som kan komme som et resultat av gjentatt kreatin bruk. Disse inkluderer overflødig gass og oppblåsthet, diaré, mulige negative effekter på musklene i hjertet, og i sjeldne tilfeller, nyrestein. Kontakt lege dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av å bruke Anavol.

Advarsel

Pass på at du er frisk nok til å drive anstrengende atletisk aktivitet før du bruker kreatin supplement i forbindelse med trening. Et besøk til legen din for en fullstendig sjekk opp er sterkt anbefalt før du tar noen kreatin inneholder kosttilskudd.


Previous:nothing Next:hva slags mat er en god kilde til protein?

Relaterte artikler


 • deilig diabetiker matlaging
 • hvordan å slutte å drikke pepsi, cola eller annen brus
 • effektivt vekttap tips
 • alli diett mat
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • avrusning kosthold mat
 • eddik og vann kosthold
 • hjernen matvarer som hjelper med fokus
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • 3 dagers rens dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com