cortidrene vs relacore

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-23
Produsentene av både Cortidrene og Relacore gjøre en rekke løfter relatert til vekttap. Den primære påstand er at disse diett piller bidra til å redusere stress og kontrollere appetitten-begge forhold som kan hjelpe en person i å miste vekt, spesielt i mageregionen. Om en av disse kosttilskudd er noe tryggere eller mer effektive enn de andre har ikke blitt vitenskapelig fastslått, men tilbyr produsenten av Cortidrene mer informasjon om sitt produkt enn den produsenten som produserer Relacore.

Du trenger:
selvdisiplin
. tålmodighet.

Cortidrene

Cortidrene er produsert av Wellspring Laboratories. Selv om ingen resept er nødvendig, skaperne av dietten kapsel hevder at dette kosttilskuddet fremmer vekttap ved å kontrollere stress. Den antakelse de tilbyr er at lavere stressnivå tillate kroppen til å forbrenne mer kalorier. Aktive ingredienser inkluderer grønn te for å gi en person mer energi ved å øke metabolismen, magnolia å undertrykke appetitt, beta-sitosterol (en plante sterol som kan bidra til å normalisere blodsukkeret), og suntheanine å fremme avslapning. Andre ingredienser inkluderer vitamin C og urter. Cortidrene kapsler skal tas to ganger daglig, et par minutter før du spiser lunsj og middag.

Cortisol

Kortisol er et stresshormon som produseres i binyrene. Kroppen trenger kortisol for å regulere sine metabolske prosesser, men noen ganger produserer for mye. Høyt kortisolnivå har vært knyttet til økt appetitt, vektøkning, depresjon og diabetes. Skaperne av Cortidrene hevder at kosttilskuddet hjelper til å kontrollere kortisol nivåer i kroppen, og dermed påskynde metabolismen slik en person kan miste vekt. Som med andre vekttap programmer, hvor mye vekt en person mister er avhengig av kosthold og aktivitetsnivå.

Advarsel

Kvinner som kan bli gravide eller som ammer bør ikke ta Cortidrene. Enkelte av ingrediensene i den sammensatte kan gi en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Selv om bivirkninger er mulig, inneholder stoffet ikke efedrin. Umiddelbart slutte å bruke stoffet dersom du opplever noen ubehagelige bivirkninger. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd, spesielt hvis du har noen medisinske tilstander eller tar medisiner, som kan samhandle med ingredienser i vedlegget. Og merk at det amerikanske Food and Drug Administration ikke har vurdert produsentens krav knyttet til de foreslåtte fordelene av dette produktet.

Relacore

Relacore er markedsført som en diett pille som hjelper folk ned i vekt. Produsentene av supplement hevder at det også reduserer stress og forbedrer humøret. Som med andre vekttap piller, er tillegget skal tas daglig, i kombinasjon med å spise et sunt kosthold og får regelmessig mosjon. Stoffet effektivitet er basert på et forslag til sammenheng mellom buk fett og stress. Selv Relacore er ment å inneholde kun all-naturlige ingredienser og ikke inneholde noen sentralstimulerende midler, anbefales det at gravide kvinner ikke tar medisinene.

Andre Relacore Produkter

Skaperne av Relacore tilby Relacore Extra og Relacore PM i tillegg til den opprinnelige formelen. Hevder er at dietten pillen reduserer stress og mild angst, øker energi og reduserer tretthet, selv om FDA ennå ikke har testet noen av disse forutsetninger.

Advarsel

Relacore ikke er FDA-godkjent, heller er det noen sentrale eller aktive ingredienser publisert på produktets offisielle hjemmeside. Derfor, brukerne må være forsiktig, som supplement kunne inneholde visse ingredienser som de kan være allergisk. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd.


Previous:nothing Next:papaya enzym informasjon

Relaterte artikler


 • mat høyt på vitamin d & e
 • hemmelige mat botemidler for fibromyalgi
 • naturlig kolon rensing helse for tarmen
 • vekttap avrusning program
 • gode karbohydrater for barn med type 1 diabetes
 • matvarer som forårsaker akne
 • om kurvene vekttap program
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • tips for Herbalife shake vekttap
 • perfekte diett for blodtrykk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com