den negative calorie mat myte

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-02-03
Så fint som det ville være å spise matvarer med "negative kalorier" for å kompensere for en fin stort stykke ostekake, er realiteten at ingen matvarer har negative kalorier. Likevel, disse matvarene er nyttig i enhver diett

Logic of Negative Calorie Foods

Negative calorie mat er naturlig lav i kalorier. Derfor er troen på at kroppen expends mer energi-eller kalorier-enn maten inneholder. For eksempel har en agurk skive bare rundt 2 kalorier. Mellom tygge, fordøye, og eliminering, kan kroppen bruke 20 kalorier fordøye en 2-kalori agurk skive. Dermed er ditt netto tap av kalorier 18. Hvis du deretter spiser 100 kalorier cookie, du bare bruker 82 kalorier "verdt på grunn av" negative calorie "mat spist tidligere.

Negative Calorie Foods

Negative calorie mat er som regel frukt, grønnsaker og grønne greener. Disse matvarene inneholder få kalorier og har enkle cellulære strukturer som gjør det lett for kroppen å fordøye. Frukt, for eksempel, er full av enkle, naturlige sukkerarter som kroppen lett bryter fra hverandre for energi. Disse matvarer er også vann-rike, som kroppen kan fordøye raskt.

Villfarelse Logic

Den calorie teller av mat forblir i takt uavhengig av fordøyelsesprosessen. Mens kroppen kan bryte fra hverandre enkelte matvarer, som agurk, med mer enkelt enn et stykke ostekake, ikke fordøyelsen ikke brenne en mengde kalorier noe i nærheten av kalori mengden som finnes i noe mat. Dr. Nancy Snyderman forklarer i sin bok, "Diet Myter som holder oss Fat," fordøyelsen ikke brenne kalorier. Basic dag-til-dag funksjoner krever kalorier, men den eneste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker.

Fortsatt Nødhjelp Vekttap

Selv om negative calorie matvarer kanskje ikke faktisk føre til en netto tap av kalorier, bør disse matvarene fortsatt spises ofte. Frukt og grønnsaker er gunstig i en diett på grunn av deres ernæringsmessige egenskaper. Disse matvarene er rike på vitaminer, antioksidanter, fiber og vann --- alle disse næringsstoffene hjelpe deg å miste vekt fordi kroppen føles næring og hydrert. Frukt og grønnsaker, da erstatte andre mindre sunn mat, kan hjelpe vekttap fordi innsats på grunn av bedre mat valg som resulterer i å spise færre kalorier. Selene Yeager og Bridget Doherty staten i boken sin, "Get Thin Get Young Plan,« at en gruppe på 21 personer som holdt vekten i 4 år sagt at det å spise mer frukt og grønnsaker kombinert med øvelsen var nøkkelen til deres suksess.

Oppsummering

Spise en 500-kalori stykke ostekake sammen med 60 kalorier igjen av kirsebær vil resultere i en netto gevinst på 560 kalorier. Hvis, derimot, kan de moreller gi en følelse av metthet som fører til din spise kun 400 kalorier igjen av ostekake, så du reddet 40 kalorier ved å gjøre et sunnere valg.


Previous:nothing Next:typer mat for vegetarisk kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt med diett og mosjon
 • elektrolytt vs renset vann
 • ikke faste hjelpe miste vekt?
 • Anbefalt mat for blodtype diett
 • hvor mye karbohydrater, fett og protein bør du spise daglig for å gå ned i vekt?
 • begrenset kaloriinntak
 • sunn mat til lavere høye triglyserider
 • hvordan å kutte kalorier raskt
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • slim rask diett informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com