effektiv appetitt suppressants

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-18
En appetitt suppressant er noe som vil lure kroppen til å tro den er full. De fleste kosttilskudd er ikke trygt å ta, selv om de hevder å være effektiv i å undertrykke appetitt og bidra til vekttap. Den bivirkninger og farene større enn noen kortsiktige fordeler. Sikker urte kosttilskudd og medisiner virker mest effektivt når det brukes med en diett og treningsprogram. Når tillegget er ikke lenger brukes, vil kosthold og mosjon hjelper med å holde vekten nede på lang sikt.

Du trenger:
selvdisiplin
. tålmodighet.

Herbal Supplements

Det er liten kontroll på kosthold og vekttap reklame krav om urte kosttilskudd. Den effektive krav for disse kosttilskudd er ikke sikkerhetskopiert med medisinske bevis. Når vi leter etter en effektiv appetitt suppressant, må du også vurdere hva som er trygt. Urtetilskudd jobber ikke alene i vekttap, men kan være effektive når det kombineres med et sunt kosthold og treningsprogram. Naturlige antioksidanter, slik som grønn te og acai Berry, kan øke en persons generelle helse når det kombineres med et sunt kosthold og treningsprogram. Til gjengjeld vil appetitten undertrykkes og vekttap kan forekomme.

Grønn te antioksidanter blir studert for deres effektivitet med vekttap og kolesterolsenkende evner. Grønn te kan tas som et supplement, men den foretrukne metoden er å drikke te i form. Den økte vannforbruk når man drikker te vil også hjelpe i vekttap og appetitt undertrykkelse.

Acai Berry kosttilskudd er like grønn te ved at de er en utmerket antioksidant, og gir mange helsefordeler. Den acai Berry er ikke rart frukten som den hevder å være, men det er fordeler med å ta supplement. Den acai Berry har fiber, som fungerer som en appetitt suppressant,. Men dette tillegget vil ikke fungere effektivt uten et sunt kosthold og mosjon

reseptbelagte legemidler Supplements

Det narkotika Xenical og Meridia er vanlig foreskrevet for appetitt undertrykkelse i overvektige mennesker. Disse er de eneste medikamenter godkjent for bruk i inntil to år, som regnes som lang tids bruk. Vekttap resepter overvåkes av en lege, og dermed gjør dem tryggere og mer effektiv. De reseptene er mer kostbart enn urte kosttilskudd og vanligvis ikke dekkes av forsikringen.

Fra 2006 Xenical er også solgt over disk under navnet Alli, som er en redusert potens form av stoffet. Det er anbefalt å få en lege godkjennelse og eksamen før start av legemidler eller vekttap behandling. Xenical blokkerer absorpsjon av omtrent en tredjedel av fettet fordøyd. Negativene for Xenical er en fet avføring og anal utslipp.

Meridia blokker signaler i hjernen som kontrollerer appetitten, noe som gjør at du tror du ikke lenger sulten. Bivirkningene for dette stoffet er høyt blodtrykk, økt hjertefrekvens, og forstoppelse. På grunn av bivirkningene, må pasientene være under en lege omsorg.


Previous:nothing Next:gjør hypnose for vekttap arbeid?

Relaterte artikler


 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • ernæring for barn og pre-teens
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • hvordan å holde seg i form mens han jobbet en kontorjobb
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • mat som detox kroppen
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • perfekte diett for blodtrykk
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
 • fordelene av å spise sunn mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com