ernæring for barn og pre-teens

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-05
Ernæring er en viktig faktor i utviklingen av barn og pre-teens. Foreldre kan skape et miljø i hjemmet som støtter ernæring og sunt opphold ved å gi sunn mat for barna sine å spise. Riktig ernæring sikrer suksess for barn og pre-teens i deres daglige liv hjemme og på skolen

spise en balansert diett

Spise et sunt, balansert kosthold den viktigste faktoren i ernæring for barn og preteens. Sunn matvaner støtte barna og preteens 'normal vekst og utvikling. Foreldre må gi et balansert kosthold med lite fett proteiner som kjøtt, nøtter og egg, magre meieriprodukter, og hel-korn brød og kornprodukter, samt et utvalg av frisk frukt og grønnsaker. Et balansert kosthold som inneholder disse viktige elementene gir nok energi og oppfyller alle de anbefalte daglige kvoter av næringsstoffer

Tenk nytt Fast Food

Fast food er høy i kalorier og fett og inneholder lite til ingen av de næringsstoffene som er nødvendige for kids og preteens å trives og vokse til friske voksne. Spise fast food kontinuerlig for måltider kan føre til vektøkning og en digresjon av totale helse og velvære i barn og preteens. Foreldre kan overvåke barnas og preteens 'ernæring ved å begrense mengden av fast food som er spist og ved å gjøre spise en spesiell anledning som inntreffer én eller to ganger i måneden i stedet for på daglig eller ukentlig basis.

Forbedre Snacks

Foreldre kan støtte barnas og preteens 'ernæring ved å fungere som rollemodeller, snacking på sunn mat og å skape et hjem atmosfære som støtter spise på en sunn måte. Fjern usunn snacks og erstatte dem med tiltalende alternativ snacks. Barn og preteens har en tendens til å foretrekke snacking på godteri, chips, brus og kaker. Erstatte disse lave næringsinnhold, høyt calorie snacks med frisk frukt og grønnsaker og tilbyr bakt chips og vann, juice eller lav fett melk.

Watch Out for tomme kalorier

Foreldre er ofte ikke klar over kalorier som saft, brus, vitamin vann og sportsdrikker inneholder. Barn og preteens forbruker hundrevis av tomme kalorier bare i sin drink valg gjennom dagen ved å forbruke disse typer drikkevarer. Foreldre bør oppfordre barna sine og preteens å drikke vann, lettmelk eller 100 prosent konsentrert saft.

Ernæring som en Family Affair

Ernæring bør være en familie prioritet som er en del av hvert enkelt medlem daglige liv. Barn og preteens se til sine foreldre som rollemodeller og som mentorer for læring livslang ferdigheter og vaner som ernæring og fitness. Oppmuntre familien til å spise balanserte måltider sammen på jevnlig basis. Prøv å ta barna og preteens shopping for dagligvarer. Lær dem å planlegge måltider og oppmuntre dem til å hjelpe på kjøkkenet der du kan vise dem hvordan de skal tilberede sunne måltider. Undervisning barn og preteens hvordan å kjøpe, planlegge og forberede næringsrik, er sunne måltider en livslang gave du kan gi dine barn.


Previous:nothing Next:mat bra for hjertet helse

Relaterte artikler


 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • hvordan å guide til å miste vekt
 • hvor mange kalorier er i 1 pund?
 • naturlig diuretika mat rettsmidler
 • om cambridge kosthold ernæring
 • carb diett med lav lav protein
 • hvordan å gå ned i vekt ved hjelp av en kalkulator
 • ernæring i tidlig barndom
 • er eple cider bra for vekttap?
 • naturlig kolon renset oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com