gjør hypnose for vekttap arbeid?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-02-17
Hypnosis for vekttap er en spennende, men kontroversiell, behandling alternativ. Meninger varierer med hensyn til om folk mister vekt gjennom hypnotiske forslag

Du trenger:. .
Selvdisiplin
tålmodighet.

Hypnosis Definisjon

Hypnose er en kunstig indusert trance-lignende tilstand hvor motivet er mer svært mottakelig for forslag. Mens det er kjent for de fleste gjennom filmer og fjernsyn som en mystisk form for tankekontroll, er hypnose brukt i mange terapeutiske grunner.

Hvordan Hypnosis fungerer

Hypnose virker ved å lede fag i en avslappet tilstand, der de lærer nye tankemønstre og atferd. Faget er så oppslukt i den hypnoterapeut anvisninger at han ikke er distrahert av verden rundt ham. Dette er mye som å være oppslukt av en bok eller film til poenget med å stenge ute omverdenen.

Forskning Funn

Flere studier synes å vise at hypnose hjelper folk ned i vekt når den er koblet sammen med noen annen atferd- modifisering teknikker.

Ifølge en 1985 studie publisert i Journal of Clinical Psychology, fant forskerne DN Bolocofsky, D. Spinler og L. Couthard-Morris som bruker hypnose økte mengden av vekttap: "Hypnose kan . . steg inn som en psykologisk forsterker. Hypnose kan hjelpe emner i å lære å spise positive atferd og skape sunne langsiktige mønstre av matinntak. Emner er da mer sannsynlig å innarbeide reglene i et bestemt
program i deres atferdsmessige regimer. "

A 1996 studie av I. Kirsch publisert i Journal of Consulting og klinisk psykologi bemerket et vekttap på seks pounds uten hypnose og 11,83 pounds med hypnose basert på en meta-analyse av seks studier.

A 1998 studie ved Churchill Hospital i Oxford, England, fant en "statistisk signifikant resultat i favør av hypnoterapi. Imidlertid var fordelene små og klinisk ubetydelige. "

Alle disse studiene sammenlignet atferd vekt-management-programmer (e. g. , kosthold, mosjon, stress-management-programmer) gjort med og uten hypnose.

Velge en hypnoterapeut

hypnotherapists og hypnoterapi programmer varierer. Spør venner og familie om hypnotherapists som de har jobbet. Når du velger en hypnoterapeut, møte med henne for å være sikker på at du ville ha et godt forhold med henne. Tillit er et fundament av hypnoterapi, og er nødvendig for at hennes forslag å jobbe.

Vær oppmerksom på forskjellen mellom en hypnotisør og en hypnoterapeut. En hypnotisør er noen som induserer en person i hypnose og gir positive forslag for å forbedre hans /hennes trivsel. En hypnoterapeut gir også positive forslag, men kan også utføre rådgivning og andre behandlinger. er The American Society of Clinical Hypnosis og National Board of Certified Clinical hypnotherapists blant organisasjoner som tilbyr sertifisering i henhold til medisinske fagfolk som gir hypnoterapi.

Mens det er ingen nasjonal sertifisering av hypnotherapists, mange stater krever at de skal være lisensiert. The National Guild of Hypnotists tilbyr sertifisering for å legge hypnotherapists (dvs. de uten minst en mastergrad i helsefag) ved gjennomføring av 100 timer med hypnoterapi opplæring.

Self-Hypnosis Produkter

Mange produkter kan undervise selv -hypnosis teknikker. De er tilgjengelige i boken, audio og video format. For det meste, disse produktene guide deg inn i en avslappet tilstand, så gi positive forslag for vekttap. Disse teknikkene må brukes konsekvent for å være effektive. Self-hypnosis bøker kan være mer praktisk og billigere at hypnoterapi besøk, men leser du forslagene som tilbys ikke er tilpasset dine spesifikke behov

Før du kjøper en hypnose produkt, anbefalinger for å finne ut nøyaktig hva hver. omfatter og om andre brukere har hatt suksess. Finn ut forfatterens eller presentatørens legitimasjon. Prisen er ikke nødvendigvis en indikasjon på kvalitet. Finn ut produsentens tilbakebetaling politikk før du kjøper.

Hensynet

Å miste vekt er aldri lett. Hypnose kan gjøre dette lettere, men du vil fortsatt ha til å endre vaner og atferd over lang tid. Hvis du tror hypnose vil guide deg til å spise mindre og trene mer, så gi det et forsøk.


Previous:nothing Next:matvarer for å holde hjertet sunt

Relaterte artikler


 • typer South Beach fase 1 desserter
 • frukt og protein diett
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • hypoglykemi kosthold mat
 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • sunt kosthold regimer
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • den ernæringsmessige verdien av skummet melk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com