hva er mitt mål puls for å miste vekt?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-02-03
Enhver aktivitet er bedre enn ingen aktivitet når det kommer til å miste vekt, og mens enkelte aktiviteter er mer effektive enn andre, er en faktor de deler intensitet. Treningsintensitet beskriver bare hvor hardt man er trener. Turgåing er mindre intens enn jogging, sprinting er ekstremt intens i forhold til jogging. Alle av dem vil brenne kalorier, men gikk brenner langt færre enn sprint. Problemet er at sprint ikke kan vedvare over lengre tid, og gåing kan ikke brenne nok kalorier. . Løsningen er å opprettholde en moderat puls under hele øvelsen (uansett hva det er) i 20 minutter eller mer, dette gjøres ved å kjenne og overvåke sitt mål hjertefrekvens

The Target

Going full guffe gjør noe, vil ikke vare lenge,. Ikke lenge nok til å brenne et betydelig antall kalorier, er at. Ved å arbeide i 70 til 80 prosent utvalg av hjertets maksimale, er intensiteten forhøyet men bærekraftig i lengre perioder.

Heart Rate Old-School Style

Beregn maksimal puls ved å trekke din alder fra 220. Dette tilsvarer din maksimale hjertefrekvens.

Multipliser maksimale med 0,7. Dette tilsvarer 70 prosent av maks.

Multipliser høyeste med 0,8 for å finne 80 prosent av maks.

Ta pulsen under trening med jevne mellomrom for å sikre at det er i arbeidsområdet. Target hjerte-rate kalkulatorer er tilgjengelig online og vil gjøre regnestykket for deg

Heart Rate i Modern Age

Heart-rate-skjermer er tilgjengelige som har to deler:. Brystbelte og en klokke. De gjør regnestykket og ta pulsen, som gir umiddelbar tilbakemelding på et øyeblikk

modeller med priser fra $ 30 til $ 40 gir grunnleggende informasjon;. Disse priset til $ 1000 og utover har alle klokkene og plystre som dataprogramvare å spore treningen pågår.

varierende intensitet

Bumping opp intensiteten til nivåer høyere enn arbeider sats for korte støt (kalt intervaller) og deretter tilbake til nedre (0. 7) nivå vil brenne flere kalorier. Noen eksempler er gange briskly og innføre korte perioder av løping, sykling på en middels tempo og økt hastighet for 50 eller 100 meter, eller jogge rundt et spor og sprint i et hjørne.

Intervaller sted større krav til hjertet og lungene, og bør brukes med måte for å unngå overanstrengelse.

Overvåking Progress

En ekstra måte å overvåke utviklingen og for å avverge overanstrengelse og sykdom, er å sjekke din hviler pulsen daglig. Dette gjøres i to deler: Første sjekke pulsen før du står opp av sengen, og deretter sjekke det en gang etter å ha stått i 20 sekunder.

Trekk fra liggende rente fra den stående sats, og spore dette tallet daglig. Hvis det er fem slag høyere enn dagen før, er det et tegn til å ta det med ro. Hvis det er 5 eller høyere for flere dager, ta en pause fra trening for en eller flere dager.


Previous:nothing Next:kosthold oppskrifter og menyen planer

Relaterte artikler


 • fenylalanin for vekttap
 • proteiner som hjelper å gå ned i vekt
 • vitaminer som forbedrer hår vekst
 • ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt
 • honning og vekttap
 • er eddik gluten gratis?
 • hvor lenge bør jeg rask til å kolon rens?
 • anti-aldring mat for huden
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • tips for rask vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com