hva slags mat inneholder omega 6?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-19
Omega-6 fettsyrer er essensielle fettsyrer som ikke kan gjøres av kroppen. Fordi de er avgjørende for et helse, må du få dem gjennom kosten eller ved å ta kosttilskudd. Både omega-3 og omega-6 fettsyrer bistand hjernefunksjoner, kropp utvikling og vekst

Omega-6

En mangel på omega-6 kan føre til eksem, fertilitetsproblemer og immunitet undertrykkelse. Dietter lav i omega-6 er sjelden et problem i vestlige land. Ifølge University of Maryland, folk generelt lider av en ubalanse i for mye omega-6 og for lite omega-3. Denne ubalansen kan føre til inflammatoriske sykdommer. Det blir sagt, er det likevel viktig å ta en titt på kostholdet ditt for å se hvor du får din omega-6 inntak og for sørge for at du ikke får for mye.

Linolsyre

Linolsyre kan finnes i vegetabilske oljer. Denne syren omdannes i kroppen til å lage gamma-linolensyre og deretter brutt ned videre for å gjøre arakidonsyre. Du kan få arakidonsyre direkte fra å spise kjøtt produkter. Gamma-linolensyre kan bli fortært ved å ta tilskudd av Primrose olje, solbær frø olje og borage olje. En diett høy i kjøtt kan føre til en opphopning av for mange arachidonic syrer, noe som kan føre til høyt blodtrykk, betennelser og allergiske reaksjoner.

Gamma-linolensyre

Et høyt inntak av gamma-linolensyre kan redusere betennelse og gi lindring til allergier, ADHD, diabetes, øyesykdommer og høyt blodtrykk. Hamp og sopp oljer er andre matvarer som inneholder gamma-linolensyre.

Arakidonsyre

Arakidonsyre er i stand til en blandet pose med sunne egenskaper og problemer. Denne syren kan føre til betennelse og smerter, men kan også lette anorexia nervosa og muligens tuberkulose. Matvarer med arakidonsyre omfatter organer fra dyr, kjøtt, skalldyr, og eggeplommer. Avhengig av din tilstand, sørg for at du får nok eller mindre av denne syren.

Omega-6 i Vest dietter

The University of Maryland anslår at amerikanerne får 10 ganger mengden av linolsyre som vi trenger ved å forbruke en diett rik på oljer som soya, mais, solsikke, tistelolje og bomullsfrø. Mange bearbeidet og tilberedt mat produkter har disse oljene. Ta en titt på poser med chips, cookies eller kjeks og se selv i ingredienslisten. Prøv å plukke mat med gamma-linolensyre eller ta kosttilskudd for en sunn kropp.


Previous:nothing Next:god snacks for barna mellom måltidene

Relaterte artikler


 • LiPo oppløse behandling
 • sunn mengde vekttap
 • hva betyr phentermine se ut?
 • mat du kan spise på alli diett
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • alex Jamieson detox diett
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • ernæringsmessige verdien av fig newton
 • protein diett for diabetes
 • kolesterol reduksjon kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com