hvor mye tranebærjuice å drikke som et vanndrivende

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-02-10

Hva er Diuretika?

Diuretika kan kvitte kroppen for giftstoffer og overskuddsvann ved å stimulere urinering. Mange ganger, diuretika er reseptbelagte eller over-the-counter medisiner, men det er naturlig mat og drikke som kan oppnå det samme -. Tranebær juice er en av dem

Fordelene med Cranberry Juice

Cranberry juice er en naturlig vanndrivende, og mange mener det fungerer bedre enn medisiner. En av fordelene med å drikke tranebærjuice er at i tillegg til sine vanndrivende egenskaper, gir det masse antioksidanter, vitaminer og fiber. Det kan hjelpe øke immunsystem fordi det er en god kilde til vitamin C. Syrer i tyttebær også antas å bidra til å forebygge nyrestein.

Cranberry Juice som et vanndrivende

Selv om det er vanndrivende, tranebærjuice spiller ikke tømme kroppen for kalium. Mange medisiner kan gjøre det (i tillegg har andre bivirkninger).

Cranberry juice inneholder også mengde av de frie, som hindrer bakterier fra å bygge opp i urinveiene, ifølge National Institutes of Health. Det er derfor tranebærjuice er effektive i behandling av urinveiene, blære og nyre infeksjoner, og det kan også bidra til behandling av magesår og tannkjøttsykdommer.

Hvor mye skal du drikke?

For å få fordelene av tranebær juice, du trenger å drikke ren tranebærjuice, ikke tranebærjuice cocktail, som er en blanding av juice og sukker vann. Drikk 8-16 gram av ren tranebærjuice hver dag. Hvis du ønsker det beste vanndrivende effekt, du også vil ønske å øke vanninntaket til minst tre ganger så mye av tranebær juice du drikker. Du kan også fortynne tranebær juice med vann hvis du ikke liker terte smaken av ren juice. Med denne kombinasjonen, renser tranebærjuice systemet og vannet spyler det ut av kroppen din.

Cranberry Juice som et forebyggende

Noen eksperter mener at tranebærjuice er en bedre forebyggende enn kur. Det betyr at du bør vurdere å gjøre tranebærjuice del av ditt vanlige kosthold for å holde systemet rød og frisk.


Previous:nothing Next:marie Callender’s pot pie ernæringsmessige informasjon

Relaterte artikler


 • naturlig diuretika mat rettsmidler
 • hva er en stor HDL-nivå?
 • rotasjon diett plan
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • leveren rengjøring kosthold
 • bruk av gode bakterier
 • barrierer til et sunt kosthold diabetes
 • lav-kalori diett måltid planer
 • hva er matvarer som bedrer nyrefunksjonen
 • flat mage diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com