hvordan å håndtere salt i kosten

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-02-27
Etter en nylig sjekk opp legen min fortalte meg at mitt blodtrykk var litt i høyeste laget. Han foreslo at jeg begrense mengden salt jeg brukte til å senke trykket. Han fortalte meg å komme tilbake i 6 uker. Jeg ønsket ikke å gå på medisiner så jeg bestemte meg for å være proaktiv og finne ut så mye som jeg kunne om salt i kostholdet mitt
en.
Reading etiketter . . . Vel det var sjokkerende. Klart jeg forventet salt i mine blandede nøtter, men i frokostblanding min? Jeg startet med en salt fortegnelse over all maten i huset mitt. De største gjerningsmennene var pakket frosne middager. Natrium innholdet var svært høy. Deretter kom min favoritt frosne grønnsaker medley og min hermetisk supper. Så de alle måtte gå til suppekjøkken.
To.
Cooking . . . Glem salt i kokende vann til pasta. Ikke legg ut en salt shaker på bordet. Som folk flest automatisk jeg sette ekstra salt på maten min før jeg selv smakt det. Jeg har fått ut av den vanen.
Tre.
Spise ute . . . Fast food er et stort nei-nei. Og kjede restauranter er ikke mye bedre. Mye av maten er prepackaged og så har lagt natrium for smak. På bedre restauranter kan du be serveren fortelle kokken ikke å legge noe salt. Når du bestiller mat med sauses eller bandasje be om å ha dem på siden. Du vil kunne smake på å se hvordan salte de er og begrense dem på maten.
Fire.
Kjøpe mat . . . Det eneste som er trygt å spise er fersk frukt og grønnsaker. Men du kan gjøre store endringer i kosthold og hjertesykdommer ved å lese etiketter og gjøre bedre valg om maten du kjøper. Begrens saltinntaket og du kan senke blodtrykket.


Previous:nothing Next:hvordan finne måter å senke kolesterolet

Relaterte artikler


 • fordelene av å spise sunn mat
 • måltider å spise for vekttap
 • forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk
 • den beste rensing dietter
 • blodtype o diett anbefalinger
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • mat høyt på vitamin B2
 • bruk av goji juice
 • proteiner som hjelper å gå ned i vekt
 • hvordan å få resultater fra P90X uten kostnad
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com