hvordan å kontrollere blodsukkernivået ved type 2 diabetes

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-29
Hvis du tar Syntetisk "menneskelige" insulin, for høyt blodsukker, assosiert med type 2 diabetes, informere legen din dersom du opplever: utslett, kløe, kortpustethet, hvesende pust, svette, rask hjerterytme, muskelkramper /smerter eller besvimelse. Hvis du tar medisiner for diabetes, som Glipizide eller Metformin, fortelle deg er lege dersom du opplever kvalme eller oppkast, vanlig i 25 prosent av pasientene. Diaré er vanlig i 53 prosent av brukerne av Metformin, og /eller gass som er hyppig i 12 prosent av pasientene. Kan du tenke deg å tilbringe 12 prosent av kvelden ba om unnskyldning, for å spille sphincter plystring, eller forklare begrepet Cincinnati cyanid. Men disse er vanlige problemer, med denne modalitet å behandle, for høyt blodsukker ved type 2 diabetes "pasienter. La oss snakke om en ny protokoll, en mild, grei måte, uten uønskede bieffekter. Paradigme En utnytte vann, filtrert gjennom en solid blokk kullfilter, og real-salt

Du trenger:.
Filtrert vann
REAL SALT.
Diabetiker TEST KIT.


en.
Take Action. Det er av høy risiko for komplikasjoner forbundet med høyt blodsukker ved type 2 diabetikere. Amputasjon, erektil dysfunksjon, urolig søvn syndrom, synstap og blindhet, men den viktigste av disse er hjerte-og karsykdommer. Hjerteinfarkt, stoke, angina, og obstruksjon av koronararteriene. Hjerte-og karsykdommer er den viktigste årsakene til dødsfall blant personer med type II diabetes. Pasienter med type 2 diabetes har, som høy, en risiko for død på grunn av hjerte-og karsykdommer som pasienter, som allerede har lidd et alvorlig hjerteinfarkt. Min Gud, hvorfor vi satt opp med det, når det er mulig å gjøre en forskjell? Kvaliteten på livet problemer alene, blodsukker kontroll, for bare seksti måneder, vil over de neste fem årene, reduseres med 10% risikoen for død. Og slash risikoen for en ikke-fatalt hjerteinfarkt, med 16%.
To.
Få tak i omtrent tyve gram, tre fjerdedeler av en liter, av ren filtrert vann.

La meg klargjøre begrepet Pure Filtrert vann. Nesten alle våre drikkevann reserver, verden over, inneholder mineraler, mineraler er bra, men organiske og uorganiske miljøgifter fra plantevernmidler, gjødsel etc og biologisk smitte fra husdyr fecal avrenning, ikke så bra. . Selv flaskevann ikke er uklanderlig. Jeg foreslår at du kjøper en vann filtreringssystem, de er ikke dyrt. Et system som vil la i vann 's mineral innholdet, men filtrerer ut organiske og uorganiske miljøgifter og nøytralisere biologisk forurensning.
Jeg har laget en kobling nedenfor for et par rimelig filter systemer som vil filtrere og sterilisere vannet.
tre.
Du trenger 12:59 halv gram Real Salt, som er omtrent på størrelse med en tyggegummi dråper. Ikke bordsalt, ikke havsalt, som er blitt fratatt alle sine mineraler. Bruk naturlig forekommende mineral rike salt som Gud utformet det. Kroppen er desperate, for mikro-mineraler som finnes i naturlige unneutered, en hard tre jeg vet, men bruk Real Salt.
Når det er salt og mineral mangel i kroppen. Plikten for å holde vannet i kroppen og utenfor cellene faller på sukkerinnholdet i blodet. Å gjøre sitt nyfunne jobb, og kompensere for de lavere salt og mineraler nivåer, sukker konsentrasjoner stige. Måten dette skjer, er så enkelt, er det nesten utrolig.
Jeg har gitt en link under for en billig kilde til ubehandlet salt.
fire.
Test blodsukkernivået, bedre kjent som sukker, før og etter, slik at du kan bedømme, for deg selv, fallet i blodsukker.
Etter at du har testet blodsukkermålinger, drikke din vann og fortære salt. Jeg foretrekker å bruke en kile av sitron smurte i Real Salt, før hver slurk vann. Fortsett helt til alt vannet er borte.
Vent tretti minutter for en time og teste blodsukkeret igjen.
Hvis du hadde brukt insulin eller et legemiddel som Metformin, ville du bare se en liten endring i blodsukkernivået, et par punkter. Med denne metoden bør du forvente å se en dråpe med ti til femti poeng.
Det er mye anekdotisk informasjon på internett. Men virker det, når du setter den i, smeltedigelen, for eget liv, hvis ikke, det er bare en god historie. Test denne metoden, for en uke, det fungerer.

Tips og advarsler


 • For hvert prosentpoeng reduksjon i HbA1c (en blodprøve som måler tre-måneders gjennomsnitt av blodsukker), vil du oppnå en 35% reduksjon i risikoen for diabetes komplikasjoner. Det gjør det verdt et forsøk.
 • Link til bloggen min for mer informasjon.
 • Vennligst se for min neste stykke på Hvordan reversere Diabetes.
 • Informasjonen presentert representerer her synet til forfatteren som etter dato for publisering. Bruken av informasjonen skal være basert på dine egne due diligence og til tider konsultasjon med legen din.


 • Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt og spise det du elsker

  Relaterte artikler


 • ultimate ernæring guide
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • omega 3 vitamin informasjon
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • kosthold for skrumplever
 • hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • effektiv diett planer for kvinner
 • fiskeolje fordeler og ulemper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com