hvordan å lære kroppen å transformere informasjon gratis

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-26
I sannhet, ville jeg ikke bruke mye tid eller penger på maskiner, dingser og generell "Stuff" som du kan kjøpe for å komme i form.
Egentlig mye av denne "Stuff" ender opp som kleshengere, i garasjen salg eller E-Bay.
Nei det eneste sikre fitness investeringen jeg kan tenke på er kunnskap.
jeg en gang leste at jo mer du vet, jo mindre du trenger i livet.
Jeg tror det er sant, jeg startet som trenger en full skala million dollar fancy treningsstudio. Nå cinder blokker, steiner og en lekeplass utgjør mye av min personlige trening plass.
Det eneste problemet er at den beste body shaping info kommer til en kostnad som du kjøper flere bøker, delta på forelesninger og seminarer eller leie deg din lokale personlige trener.
Nedenfor er noen taktikk jeg bruker til å få nok av . free fitness informasjon raskt og enkelt
en
Bøker:. .
Tro det eller ei, det beste trenings-og helseinformasjon vokser ikke foreldet. Det betyr at alle de eldre bøkene fra 80-tallet som er gratis på ditt lokale bibliotek er fortsatt like god, fastsette at den informasjon de hadde var anstendig. Hvis det fungerte for 30 år siden, vil den fortsatt fungere i dag.
Så slo opp ditt lokale bibliotek og begynne eter bøker om emnet du ønsker.
En annen taktikk jeg bruker er å brynene bøkene på ditt lokale bokhandelen. I all ærlighet kan du få skikkelig kjøtt av hva en bok snakker om i de første sidene. Resten av boken er bare filler for støtte for den ideen og ulike case-studier eller øvelser. Så du kan lese innledningen forstå at boken handler om å spise noen gang 3 timer eller arbeider på en bestemt måte og deretter sette boka tilbake. Du har allerede 90% av det du trenger å vite for å gjøre endringer
2
Video:. .
You Tube og andre nettsteder er stappfullt av gratis videoer som er ofte like godt som eller bedre enn det du kan kjøpe i butikken.
Hvis du vurderer å kjøpe en DVD på Yoga eller magedans hit opp du Tube og søk etter lignende videoer eller til og med den samme videoen du vurderer å kjøpe. Kvaliteten er kanskje ikke den samme, men informasjonen du får vil være like potent ved å endre kroppen din.
3
nyhetsbrev:.
Hver internett fitness guru (Som undertegnede) har en slags ukentlig eller månedlig nyhetsbrev med masse gratis info som du kan bruke .
Best ennå, er det levert direkte til din innboks så når du registrerer deg du ikke trenger å gjøre noe for å holde nye opplysninger kommer inn
Må være klar over at mange Internett fitness markedsførere vil bruke sine nyhetsbrevet bare som en markedsføring knep og knapt dispensere eventuelle verdt info for deg. Så hvis du registrerer deg på et nyhetsbrev, men du får ikke noe info du virkelig kan bruke etter en måned eller to, bare si opp abonnementet via linken nederst på siden. .
4
podkaster:
Det er massevis av gratis podkaster der ute (Igjen også fra undertegnede) som kan være svært spesifikke mot dine treningsmål . Komme klar for en skjønnhetskonkurranse? Prøver å forbedre 5K tid? Jeg vedder alt er det podkaster dedikert til nettopp disse emnene.
Husk at du ikke trenger en I-pod til å motta podkaster. Rett og slett ned laste dem til datamaskinen og lytte gjennom bordplate
5
Google Alerts:. .
Den endelige kvaliteten kilde til gratis informasjon er noe som kalles Google Varsler drevet av Google. (Hvem andre skulle det være?)
Bare hodet til Google, og klikk på varsler i flere kategorier. I utgangspunktet hva et varsel gjør er det leter på internett for de viktigste ordene du ser inn i, og deretter leverer lenker til relevante blogger, nettsider og rapporter som kommer opp.
Det er en flott måte å holde fersk informasjon kommer i. Jeg har en varsling kalt "Fitness myter" og hver uke jeg får en e-post med lenker og beskrivelser av ulike web-sider der folk har snakket om ulike fitness myter .
Det er internett søker gjort for deg!

Tips og advarsler


 • Husk at uansett hva slags informasjon du kommer over, bare gjennom å spille rundt og eksperimentere er du kommer til å oppdage hva som virkelig fungerer best for deg.
 • Sørg for å se legen din før du starter opp på noen radikale eller nye treningsprogrammer eller dietter.


 • Previous:nothing Next:hvordan å opprettholde et sunt fordøyelsessystem

  Relaterte artikler


 • vekttap diett for folk på betablokkere
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hvordan å lage en spotte dansk
 • kilder til beta glukan
 • hvordan legge fiber rik mat til kosthold
 • matvarer som er svært høy i jern
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • dietter for alkoholrelaterte sykdommer
 • kosthold mat for nyre helse
 • acai Berry diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com