hvordan bli tynn på 6 måltider om dagen

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-01
mer på å spise mindre oftere
Vi er så vant til å høre folk snakke om å spise mindre mat som det er blitt vekt-tap doktrine. Men som du husker fra fysiologi på stoffskiftet, må du spise oftere for å endre kroppssammensetning. Den nye filosofien jeg vil at du skal huske på er "energibalanse. "
Forskere ved Georgia State University utviklet en teknikk for å måle hourly energibalanse-det vil si hvor mange kalorier du brenning kontra hvor mange kalorier du tar i. Forskerne fant at hvis du holder hourly overskudd eller underskudd i 300-500 kalorier til enhver tid, vil du best kunne endre kroppssammensetning ved å miste fett og legge muskelmasse. De fagene med størst energi ubalanser (de som var over 500 kalorier i enten inntak eller utgifter) var den feiteste, mens de med de mest balanserte energinivået var de magreste.
Så hvis du spiser bare ditt tre ruter om dagen, du skaper veldig bra ubalanser i ditt energinivå. Mellom måltidene, er du brenner mange flere kalorier enn du tar inn ved måltider, er du tar i mange flere enn du brenner. Forskning viser at denne typen kosthold er stor-hvis drømmen er å bli den neste John Candy. Men hvis du vil se slankere, føles bedre form, og-ikke tilfeldig-lever lengre, så må du spise oftere. I den samme studien, fag som lagt til tre snacks en dag til tre regelmessige måltider balansert ut sin energi bedre, mistet fett, og økt lean body mass (samt økt sin makt og utholdenhet).
I en lignende studie, fant forskere i Japan at boksere som spiste samme mengde kalorier om dagen fra enten to eller seks måltider begge mistet et gjennomsnitt på 11 pounds i 2 uker. Men gutta som spiste seks måltider om dagen mistet 3 pounds mer fett og 3 pounds mindre muskler enn de som spiste bare to måltider.
Det er vitenskap å støtte det faktum at flere måltider fungerer, men vanlig -tale grunnen til at det fungerer er fordi det gjør noe at mange dietter ikke gjør: Det holder deg full og mett, noe som vil redusere sannsynligheten for en diett-ødelegge binge.
Slik fungerer det: For planlegging formål, veksler mellom større måltider med mindre snacks. Spis to av dine snacks omtrent 2 timer før lunsj og middag, og en matbit ca 2 timer etter middag
en.
Velg sakte fordøyd karbohydrater som helkorn, langkornet ris og multi-korn pasta.
to.

Legg mat rik på løselig fiber. Løselig fiber-rik mat inkluderer: havre, frukt og grønnsaker, belgfrukter og nøtter.
3
Ta små porsjoner av protein i løpet av dagen som kan omfatte:. egg, nøtter, frø, ost, bønner, kjøtt, fisk eller fjærkre
4. .
kutte ut koffein og alkohol. Koffein og alkohol kan være gjerningsmannen, og som kan forårsake våre blodsukkernivået til å svinge som kan gjøre oss sultne.

Tips og advarsler


 • Denne og annen informasjon om dette nettstedet er ment for generell referanse formål og er ikke ment å løse spesifikke medisinske tilstander. Denne informasjonen er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller medisinsk eksamen. Før du deltar i et treningsprogram eller aktivitet, bør du søke hjelp hos din lege eller annet kvalifisert helsepersonell. Ingen informasjon på dette nettstedet bør brukes til å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre noen medisinsk tilstand.


 • Previous:nothing Next:hvor å spise mindre uten å telle kalorier

  Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunnere laks
 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
 • fordelene av et balansert kosthold
 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • omega 3 fiskeolje tilskudd til lavere kolesterol
 • kosthold råd til å tone opp
 • kosthold og blodtype
 • protein diett for diabetes
 • fiber ernæring kosthold
 • måltider dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com