hvordan finne måter å senke kolesterolet

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-27
Det er forskjellige måter å senke kolesterolet. Fra maten vi spiser åpenbart, hvilken effekt høyt kolesterol. Så mange amerikanere lider av høyt kolesterol, som er ekstremt farlig å en persons helse. Jeg kan vise deg kosttilskudd å ta som vil garantere, for å hjelpe deg med å redusere kolesterolet. Du må likevel sette innsats på hva du spiser, og ikke bare stole på kosttilskudd, skjønt. Du kan ta alle kosttilskudd du vil, men hvis du fortsetter å spise mat med høyt kolesterol, ikke forvente å senke den ved å gjøre dette.
en.
Pass på hva du spiser. Ikke spis mat som er høy i mettet fett, noe som er svært høy i mange kjøtt. Hvis du spiser betyr, så spiser magert kjøttpålegg. Unngå å spise mye ost i tillegg. Det er nøyaktig hvordan du kan øke kolesterolnivået ditt, ved å spise mye kjøtt, som er ekstremt høy i mettet fett. Spise mat som under 10% av mettet fett, vil bidra til å senke kolesterolet. De matvarer som hjelper lavere kolesterol, og hva du bør spise er hvitløk (ekstremt bra for hjertet), masse grønnsaker, og få mer korn i kostholdet ditt. Også starte matlaging med Olive Oil, får spise masse frukt, og prøver å spise fisk. Jeg hadde forslag som du ikke spiser mat som er stekt, og unngå å spise på rask mat. Ikke spiser mye hamburgere, biffer, osv, noe som virkelig kan øke kolesterolet.
To.
Ta kosttilskudd. For det første, vil jeg ta Omega-3 fiskeoljer. Den støtter et sunt hjerte funksjon, og det vil senke kolesterolet. Jeg elsker å ta fiskeoljer, og hvis du har høyt kolesterol, så du bør begynne å ta dem også. De er svært trygge, og støtte en generell sunn immunsystem. Hjertet ditt trenger kosttilskudd som grønn te også, og jeg skulle prøve å få mer antioksidanter i kostholdet ditt. Prøv å få en bedre forholdet mellom Omega-3 fettsyrer i kosten, sammenlignet med Omega-6 fettsyrer. Noen matvarer med Omega-3 fettsyrer er spinat, grønne blader, fisk (inneholder det høyeste beløpet), valnøtter, belgfrukter, jordbær og nøtter.
Tre.
Få daglig mosjon. Tar riktig kosttilskudd, og spise det måter å senke kolesterolet, men trening hjelper også. De som pleier å være overvektig, har en tendens til å lide av høyt kolesterol. Jeg vil foreslå å gjøre svømming, eller kjører, for å senke kolesterolet. Også, kan du gjøre aerobic aktiviteter som kan være ganske effektive også. Bare prøv å være mer aktive, spiser bedre, og begynne å ta disse kosttilskudd. Du vil merke forskjellen, og du vil føle deg godt om din generelle helse.


Previous:nothing Next:hvor å miste 18 pounds i 2 mnd

Relaterte artikler


 • mat for å unngå for halsbrann
 • en uke svært lavt kaloriinntak
 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • kosthold mat som øker testosteron
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • hvit mat og vekttap
 • diett planer for multippel sklerose
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • ernæringsmessige informasjon på bakken hjort
 • hvordan du raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com