hvordan gjøre sunne kombucha te

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-01
Kombucha Tea har eksistert i svært lang tid, men har fått sterk popularitet i USA nylig. Kombucha helse te, noen ganger referert til som Kombucha sopp te, er et folk medisinske middel som har vært brukt siden minst 200 f. Kr. i Kina, og fortsetter å vokse i popularitet. Kombucha grønn te sies å ha noen store potensial helbredende egenskaper, så les videre for å lære mer om Kombucha te og hvordan å gjøre det med denne felles Kombucha te oppskrift

Du trenger:.
Din kombucha te oppskrift.
Den kombucha "sopp" kultur.
En kopp hvitt sukker.
Fem eller mer te poser med enten grønn eller svart te.
3 liter vann. Mobiltelefoni3 + Quart gryte til å koke vannet.
En stor nok glassbeholder for å holde blandingen (NO METAL !!).
En ren lin klut eller hankerchief.
En gummi band.
En mørk, romtemperatur sted å oppbevare det.


en.
Rengjør alle redskaper og utstyr som du skal bruke til å forberede kombucha svart te eller kombucha grønn te. Siden du har å gjøre med en levende bakteriekultur, må du sørge for at, og ingenting annet, ender opp med å få inn i kombucha te blanding.
To.
Neste er å starte å koke tre liter vann. Mens du kan gjøre mer eller mindre kombucha te på en gang, er dette oppskriften for tre liter verdt, som er en ganske standard størrelse for en batch.
Tre.
Ettersom vannet koker , legge til teposer som om du var brygge en kanne med vanlig te. De vanligste typer å bruke er enten grønn te eller svart te. For tre liter standarden er 5 teposer, men hvis du liker te sterkere, kan du legge til flere for å hente den til å smake.
Fire.
Når teen er ferdig brygging, slår av varmen for å stoppe kokingen. Dette er det stadiet der du blander i kopp sukker. Rør sukker i, og pass på at vannet ikke koker fordi du ikke vil at sukker til caramelize.
Fem.
Sett lokk på gryten og vent på at kombucha te å kjøle ned. Dette er den lengste steget siden det kan ta ganske lang tid før te kjøler ned i lave til middels 70 graders temperatur.
6.
Ta en gang for å skylle ut glasskrukke med veldig varmt vann for å sikre at det er ingen forurensning. Når teen er avkjølt til romtemperatur, hell den i glasskrukke. Svært viktig: bruk aldri metall eller porselen beholdere som de kan reagere med blandingen og legg skadelig forurensning til kombucha te concoction
7
Legg væsken som følger med kombucha ". . sopp, "til te fra ovnen. Legg til i aktive kombucha sjampinjong kulturen ned i glasset med te blandingen etter det.
8.
Plasser klut over toppen og fest med en strikk. Finn et mørkere område ut av lyset som forblir omtrent romtemperatur på 70-84 grader for 7-13 dager, og det bør alle klare til å gå!
9.
Når nok tid har passert, har du en gruppe med sunn kombucha te alle satt og klar til å drikke!

Tips og advarsler


 • Hvis du lager en gruppe med kombucha helse te for første gang, kan det ikke være en dårlig idé å ha noen erfarne der for å hjelpe deg gjennom den første gangen.
 • ALLTID gjør at alle redskaper er skinnende rent. Hvis ikke forberedt på riktig måte, kan kombucha te også har andre skadelige bakterier vokser i te.
 • Hvis du føler morsomt i det hele tatt etter å ha drukket kombucha te, stopp umiddelbart og hvis problemene vedvarer, få sjekket ut. Mens det er mange folk som rapporterer de helsemessige fordelene av kombucha grønn te, har det vært noen negative effekter på enkelte mennesker, så vel.
 • Hold temperaturen over 68 grader. Hvis te blanding faller under det, kan det gi andre skadelige bakterier inn i blandingen.


 • Previous:nothing Next:hvordan å erobre cravings

  Relaterte artikler


 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • acai kapsler vs juice
 • hvordan å gå ned i vekt med frukt dietter
 • den beste vekttap piller for kvinne
 • 30 dagers måltid plan for personer med diabetes
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • en kaloriteller kosthold
 • dietter til lavere alvorlig høyt kolesterol
 • hvordan å øke vitamin D i systemet
 • flytende diett farer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com