hvorfor folk opp i vekt i sommer?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-02
Sommeren er ofte sett på sesongen for vekttap fordi folk pleier å bruke mindre klær, og ønsker å se bra ut på stranden, ferie eller andre utendørs arrangementer. Mens mange mennesker ønsker å gå ned i vekt om sommeren, er det også en sesong som kan fremme massive vektøkning på grunn av fråtseri og lax trening rountines

ferier

Mange mennesker i vekt i løpet av ferien fordi de ser det som en tid for å kaste dietter og ernæringsmessige planer ut av vinduet og overindulge i alkohol, drikker og usunn mat. Å være avslappet med din diett kan føre til overraskende vektøkning ved slutten av sesongen. Dette gjelder spesielt hvis du tar flere ferier i løpet av sommeren som innebærer masse hvile og sløve rundt. Hvis kaloriinntaket er høyere enn ditt aktivitetsnivå i feriene, risikerer du å få vekt.

Cookouts

Cookouts er ikke nødvendigvis en dårlig ting om sommeren, det er mengden mat du spiser og hvor mye cookouts du delta som kan få deg til å få vekt i løpet av sommeren. Cookouts ikke alltid tilbyr den sunneste matvarer (for eksempel hamburgere, pølser), så forbruker store mengder av disse fet mat føre til gradvise kroppen fett prosentpoeng og føre til vektøkning.

Økter

uoverensstemmelse med trening er en av de store problemene som får folk til å få vekt i sommer. Mange gym-goers opt for friluftsliv heller enn å gå til gym i løpet av sommeren. De vant til vekt-trening blir uforenlig med det og begynner å miste muskler til fett, som resulterer i vektøkning. Mens sommeren kan være en avslappende tid, opprettholde en skikkelig styrke-trening og kardiovaskulære regime kan være forskjellen mellom en 10-kilos vektøkning og en 10-kilos vekttap.

Løsning

Hold deg aktiv så mye som mulig i løpet av sommeren. Det finnes mange enkle aktiviteter som fotturer, svømming, sykling eller gange som du kan gjøre uten å måtte gå inn i et treningsstudio. Konsekvent utføre fysisk aktivitet minst tre ganger i uken. Mens jukse er dager tillatt og oppmuntret når etter en ernæringsmessig plan, er det lurt å bo i nærheten av din diett plan som mulig, særlig hvis du har et lavt stoffskifte eller er utsatt for økende vekt.

Misforståelse

Ikke bare telle kalorier en etter en for å hindre vektøkning i sommer. Mens kalori-telling er en integrert del av vektkontroll, er det nært knyttet til andre faktorer som matvaner og fysisk aktivitet. Elektrolytt drikker og energidrikker er ikke bra erstatning for vann. Fordi muskler består av vann og protein, drikke tilstrekkelige mengder til å holde stoffskiftet opp og hindre vektøkning.


Previous:nothing Next:hvor mye krom å ta for vekttap?

Relaterte artikler


 • om høy protein dietter og vekttap
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • daglige kosthold for kolesterol
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • Jenny Craig vs NutriSystem mat
 • hvordan holde med et treningsprogram
 • mat for å unngå for halsbrann
 • mat tillatt på Sonoma kosthold
 • rå mat diett plan for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com