informasjon om lav carb dieting og mosjon

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-24
Low-carb dieting kan være effektive for å stimulere fett tap, men virkningene av en low-carb diett er neppe bidrar til kvalitet ytelse i gym. Dieters som er på en lav-carb regime er mer utsatt for tretthet, nedgang i styrke og nedgang i utholdenhet takket være deres kosttilskudd praksis. Hvis du trener regelmessig og vurderer en lav-carb diett, er dette hva du trenger å vite

Definere Low-Carb

Selv low-carb dietter kommer i mange former og størrelser, vil elementene diskutert her, først og fremst sees med low-carb dietter der du forbruker mindre enn 100 g karbohydrater per dag. Dermed, hvis dietten tillater for en større carb inntak, selv om det fremdeles kan være redusert carb inntak fra din "normale" diett, er det ikke low-carb i betydningen av disse effektene. Typiske karbohydrater er pasta, brød, bearbeidet mat, stivelse og sukker.

Low-Carb og utholdenhet

Glykogen er en energikilde som kroppen ekstrakter og produserer fra karbohydrater. Kroppen din bruker normalt glykogen som brensel under trening når du utfører arbeid i mer enn 60 prosent av din maksimale heartrate. Dette betyr at kroppen din vil være første ute etter å glykogen under vekt trening og moderat til høy intensitet cardio. Dessverre, vil de samlede glykogen butikker bli svekket i løpet av en lav-carb diett, som karbohydrater utgjør kroppens viktigste tilførsel av glykogen. Således, mens på en lav-carb diett du kan forvente å ha vesentlig mindre utholdenhet generelt.

Low-Carb og styrke

A low-carb diett kan også ha en negativ effekt på styrken grensen i gym . På grunn av den vanndrivende (vannspyling) effekter av lav-carb diett, vil kroppen bli mindre hydrert til enhver tid. Som en god del av kroppens vann er lagret intramuskulært, betyr det at musklene vil miste sin "pumpet" utseende. I tillegg til å påvirke deres utseende, vil hydrering uttømming også påvirke musklene dine prestasjoner. Du vil ikke kunne utøve samme nivå av intramuskulær trykket som du ellers ville, noe som påvirker din maksimale styrke potensial.

Induksjon Blues

Under induksjon uker (de ukene der kroppen går over fra å bruke glykogen til bruke fett som primær drivstoff kilde) til en ketogen (en tilstand hvor kroppen din er primært brenner fett som brensel) kosthold, resulterende tretthet og hjerne tåke kan ødelegge din evne til å utføre en kvalitet treningsøkt. Disse effektene oppstår på grunn av kroppen har tømt sine glykogen butikker uten å ha gjort overgangen til en ketogen tilstand. Selv om denne effekten er forbigående, til manglende evne konsentrere løpet av denne perioden kan en negativ effekt på treningen.

Hensyn

For å unngå disse effektene, vurdere å erstatte low-carb diett med en forgasser-sykling tilnærming. På en carb-sykling tilnærming, mate deg kroppen karbohydrater kun på dager som du utfører en betydelig mengde mosjon. Dette kan bidra til refill glykogen butikker og rehydrate musklene, lindre den ellers negative effekter fra en lav-carb diett. Husk å spise det meste rene carb kilder på disse dagene-hold deg til frukt, grønnsaker og noen hele korn.


Previous:nothing Next:metoder for å tilberede sunne retter

Relaterte artikler


 • topp karakter vekt overvåkere oppskrifter
 • ernæringsmessig måltid planer for idrettsutøvere
 • mat å spise med diabetes
 • lav-kalori diett måltid planer
 • ris ernæringsmessige informasjon
 • hvordan bruke oliven for glatt hud
 • hva er rutin godt for?
 • planlegger å hoppe starte en diett
 • er kalsiumklorid sunn i mat?
 • flytende diett farer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com