kosthold mat som øker testosteron

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-16
Høye testosteronnivå er assosiert med høyere nivåer av lean body mass, økt seksualdrift og økt selvtillit. Selv om testosteron nivåer er avhengig av genetikk, kan du styre "T" nivå ved å styre din diett. Matvarer kan bidra til øke testosteron og bistå med vekttap

Du trenger:.
Selvdisiplin
. tålmodighet.

Høyere fettinntaket lik Høyere Testosteron

Det finnes en link mellom fett og testosteron nivåer som ikke bør ignoreres. Et fettfattig kosthold øker ikke testosteron, men en lav carb, kan fettrik diett nytte denne sammenheng. En studie av 1996 Dorgan et al. rapportert i The American Journal of Clinical Nutrition sammenlignet en gruppe på en høy fett, lite fiber diett med en annen på et lavt fettinnhold, høyt fiber diett. Deltakere i det høye fett gruppen hadde testosteronnivå som var 13 prosent høyere i gjennomsnitt. En sammenheng mellom fett og testosteron har også vært nevnt i vegetarianere, som har statistisk signifikant lavere nivåer av testosteron enn personer som spiser kjøtt. Disse resultatene av en 1985 studie av Howie, og Shultz ble også publisert i The American Journal of Clinical Nutrition.

For å dra nytte av dette prinsippet, konsumerer store mengder kjøtt som okse, lam, kalvekjøtt, biff, svinekjøtt, vilt, bison, elg og bøffel. Minst 30 prosent av det daglige kaloriene må komme fra en rekke av fettkilder --- mono-og flerumettet fett, sammen med mettet fett --- å optimalisere testosteron. Kvalitet mono-og flerumettet fett kilder inkluderer oliven-og fiskeoljer.

Consume Estrogen Controlling Foods

Kroppens tilførsel av testosteron er normalt begrenset av østrogen som også er naturlig tilstede. For å dempe østrogen sine effekter på testosteron, øke forbruket av cruciferous grønnsaker som er rike på diindolylmethane (DIM) som brokkoli, kål, blomkål og rosenkål. Diindolylmethane regulerer østrogen metabolisme og sørger for at kroppen skikkelig excretes overflødig østrogen som et avfallsprodukt. Virkninger av en ubalansert østrogen metabolisme inkluderer nedsatt sexlyst og potensialet for gynecomastia, utvikling av bryster hos menn.


Previous:nothing Next:leveren rensing diett menyen plan

Relaterte artikler


 • ernæringsmessig måltid planer for idrettsutøvere
 • lav carb diett vs kalori telling
 • kosthold for barn med acid reflux
 • hva er de mest populære dietter?
 • phenylethylamine vs phentermine
 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • intestinal rensing dietter
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • sunn gutt snacks fra hele verden
 • hvor mange kalorier gjør en tenåring trenger daglig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com