kosthold oppskrifter og menyen planer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-03
Hvis du ønsker å gå ned i vekt er du ikke alene. Du kan velge en lav-kalori, lav-karbohydrat eller lav-fett diett for å miste vekt du ønsker. Du kan også planlegge din egen sunt kosthold der du kan gå ned i vekt, føler stor og få alle de nødvendige næringsstoffene. High-fiber karbohydrater, lite fett protein, lite fett dagbok, belgfrukter og masse frukt og grønnsaker bør gjøre deg ditt daglige kosthold. I stedet for å tenke "diett", planlegge sunt å spise for en levetid

Shopping

Organiser menyer for uken, og lage en handleliste inkludert alle nødvendige ingredienser. For å unngå fristelsen, ikke butikken når du er sulten Velg ferskeste frukt og grønnsaker tilgjengelig. Frosne grønnsaker er stor som sikkerhetskopier. I meieri delen velger lettmelk eller nonfat melk, yoghurt og cottage cheese. Velg for eksempel korn som brun ris, helkorn couscous og quinoa. Innkjøp sjømat og fisk, skinn kyllingbryst, malt kalkun og lite fett hamburger og biff trimmet av fett. Velg hermetisk mat som er lav i natrium.

Frokost Menyer

Kjøleskapet bør være full av frokost valg. Start dagen med eggerøre hvite, en kopp bær og en halv skive ristet brød uten-sukker-lagt syltetøy. Fettfattig yoghurt med stevia som søtningsmiddel og cut-up fersken gjør et frokost. En annen dag, har en bit av hel-korn toast med peanøttsmør og en halv appelsin. En posjert egg, er en halv brødskive og en halv grapefrukt annen svært kalorifattig valg. Cook en 4-unse filet av laks for en endring og spise den med en halv stykke hel-korn toast og nonfat kremost. Hvis du har det travelt, lage en smoothie kvelden før med nonfat yoghurt, stevia, frisk frukt og kanel.

Lunsj Menyer

Salat er en favoritt av dieters. Legg til et bredt utvalg av grønnsaker til greener, sammen med en liten kylling eller kalkun. Prøv å bruke sitronsaft med basilikum, salt og pepper for å unngå høy-kalori salatdressinger. Steam brokkoli, kål, gulrøtter, selleri og hakket koriander i omtrent fem minutter og kaste med balsamico eddik. Gjør din smørbrød med en skive av hel-korn brød, og inkluderer agurk, salat og vann-pakket tunfisk. Topp med en skive fettfattig ost og smelte under broiler. Frukt arbeider alltid for en søt dessert.

Middag Menyer

Middag er tid til å slappe av. Bruk protein som reker, kylling, svinekjøtt eller hamburger. Hvis du har en travel uke lage en to-kilos kjøttpudding med bakken kalkun og biff, tilsett hakkede grønnsaker som selleri, løk, persille og gulrøtter, pluss ett egg og litt lin måltid. En servering av brun ris og en stor salat gjør det til et fullstendig måltid. Stek grønnsaker som bønnespirer, selleri, løk og brokkoli med kylling, biff eller svinekjøtt. Smak til med ingefær og lav-natrium soyasaus. For ett akkompagnement inkluderer en halv kopp brun ris, quinoa, couscous eller bygg.

Diet Tips

Del kontroll er viktig for å ta og holde vekten nede. Vanligvis tilsvarer en halv kopp mat en servering. Prøv ikke å snack på maten du skal på middag, som du kan spise opp en stor mange uønskede kalorier. Sip kalorifattig grønnsak juice mens du koker, som det er fylling og næringsrik. Ha sunn snacks tilgjengelig som cut-up grønnsaker. Dypp dem i yoghurt som du har lagt sitron-urt krydder og parmesan ost. Lag salsa med tomater, løk og paprika og bruke som en annen dip med grønnsaker.


Previous:nothing Next:Modellen hemmelige til vekttap

Relaterte artikler


 • lav karbohydrat diett menyen plan
 • enkle diabetes diett plan
 • få en dyp kolon renset
 • calorie skiftende diett plan
 • mat høyt på vitamin B2
 • raskeste måten å miste en øl magen
 • 6 måneders vekttap plan
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • diett for hjertekirurgi pasienter
 • roer kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com