kroppen bygningen kosthold for vegetarianere

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-11
Kroppsbyggere og vegetarianere kan ikke virke som de hører hjemme i samme setning, som bodybuilding er ansett som en sport som er avhengig tungt på protein, hvorav mye er konsumert via magert kjøtt, kylling og fjærkre-alle nonvegetarian retter. Men det er nok av andre kilder til protein, hvor vegetarmat kroppsbyggere er i stand til å bygge så mye definisjon og masse som sine kjøttetende kolleger

Vegetar Protein

Noen vegetarianere tillate seg å spise egg, og, som kylling og fisk, egg og egg beaters er gode kilder til protein, som er mye betraktet byggesteinen av muskel. Ost og melkeprodukter er også gode kilder til protein for de på nonvegan dietter.

Vegan Planer

Andre vegetarianere følge en strengere plan, nektet å spise noe mat fra dyr, eliminere egg, melk og til og med ost. Likevel, mange alternativer igjen når det kommer til en bodybuilding diett. Blant dem er bønner, nøtter, ulike former for tofu, veggisburgere og Veggie pølse.

Supplements

Vegetar kroppsbyggere kan bruke samme næringssupplement som nonvegetarians, slik som protein barer og shakes og linfrø olje. Disse skal brukes mellom måltidene, ideelt sett to eller tre timer etter frokost, lunsj og middag

avstand Måltidene

Det er viktig for kroppsbyggere -. Vegetarianer eller annen måte-å spise fem eller seks mindre måltider i løpet av dagen , i motsetning til to eller tre store måltider. Dette er fordi en utøver hele tiden må drivstoff kroppen hennes og maksimere muskelvekst.

Frokost

Det første måltid for en vegetarianer bodybuilder kan være lik som alle som er opptatt med sin generelle helse eller fysikk . En bit av hel-hvete brød, en kopp havre (kokt med vann) og to stykker av veggis pølse ville være en ideell frokost. Nonvegan kroppsbyggere kunne erstatte havre med fire kokt eggehvite.

Lunsj

Aubergine er en annen kilde til protein og ville være en ideell midtpunktet for en vegetarianer bodybuilder's lunch. En kopp usaltet nøtter og friske grønnsaker kunne gi nødvendig tilbehør.

Middag og mer

Vegetar kroppsbyggere trenger ikke være altfor kreativ når det kommer til middag, med en veggis burger på en hel-hvete bun som hovedrett (legg salat, tomat, løk og sennep for smak). En side kan være så enkelt som en salat med alle grønnsaker ditt hjerte ønsker, samt en kopp blandet frukt. Og mens en uuttalt regel av bodybuilding er å "gå sultne til sengs," en gang-i-ett-mens kopp frossen yoghurt en time eller så etter middagen ville være en fin belønning for hard-trening utøveren.


Previous:nothing Next:raskeste vekttap kosttilskudd

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien av pistasjnøtter
 • oppskrifter for livet etter vekttap kirurgi
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • når man skal ta hoodia?
 • kroppsfett redusering
 • hvordan du skal lese og forstå en ernæring etikett
 • forbedret leverfunksjon gjennom kosthold
 • informasjon om Mayo Clinic diett
 • hvordan å få resultater fra P90X uten kostnad
 • er Splenda dårlig for diabetikere?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com