lap-band plassering kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-15
Det primære formålet med lap-bandet plassering kosthold er å sikre at du får tilstrekkelig næring samtidig som vi holder fanget bandet på plass og magen på en ønsket størrelse. Umiddelbart etter operasjonen, vil lap-bandet plassering kosthold lede deg tilbake til å spise fast føde og vedta sunne matvaner. Men sørg for å konsultere med din lege og kostholdsekspert for instruksjoner som er spesifikke for dine unike behov

Du trenger:.
Selvdisiplin
. tålmodighet.

øyeblikkelig etter Lap-Band plassering

Så snart du forlater kirurgi, kan du suge på en liten isbit eller har en til to små slurker med vann. Ha en slurk eller en isbit når du er tørst, men pass på å ikke innta mer enn dette beløpet i en enkelt innstilling i løpet av første dagen etter operasjonen (eller så lenge som din lege foreskriver).

Én til to uker Etter Lap-Band plassering

Dagen etter operasjonen, kan du oppgradere til en flytende diett med legens tillatelse. Væskene du får i deg bør være klar (består for det meste av vann), inneholder ingen faste partikler og bli servert ved romtemperatur. Passende væsker er buljong, juice, skummet melk og andre væsker som er lav i sukker og fett.

De serverer størrelse bør ikke være større enn 1 oz. Svelges 6 oz. av væske om dagen for å være sikker på at du bor hydrated og at du bruker en tilstrekkelig mengde kalorier.

Mens du bør ikke drikke vannet under ditt væske måltid, sørg for å holde hydrert ved stadig å drikke 1 oz. porsjoner med vann hele dagen.

Tre til fire uker etter Lap-Band plassering

To uker etter at lap-band plassering, er du klar til å oppgradere til most mat med legen din tillatelse.

Konsistensen av most mat bør likne babymat (en blings uten lim eller tykt flytende). Hvis du ikke kjøper babymat (som er helt akseptabelt), lage din most mat ved å sette maten du har tenkt å spise i en food prosessor og tilsette vann til konsistensen er glatt og det er ingen synlige biter eller klumper.

De matvarer som du spiser bør være protein-rik (som kjøtt, meieriprodukter og egg) og lite fett og sukker. Igjen, bør servering størrelse være 1 oz. , Og du bør ha seks porsjoner per dag.

Fem uker etter Lap-Band plassering

Under den femte uken etter at lap-band plassering, er magen klar til å håndtere myk mat. En myk mat er mat som er lett å tygge og fordøye slik som frukt, re-stekte bønner, cottage cheese, kokte grønnsaker, og godt stekt og fint terninger kjøtt.

Når reincorporating solid matvarer inn kostholdet, må du huske å tygge maten godt. Feilaktig tygget mat kan forårsake oppkast, urolig mage og hevelse. Hvis du føler at du har tygget din myk mat godt og du fortsatt få kvalm eller kaste opp, gå tilbake til en flytende diett og ta kontakt med lege.

Som du overgang til myk, solid mat, er du også klar å sakte øke porsjonsstørrelsen. Hvis du føler at din appetitt vil tillate for det, prøve å øke en eller alle av dine seks daglige porsjoner med 1 /2 oz. Men pass på å lytte til magen og aldri spise forbi punktet mett.

Lap-Band Placement Dietary Guidelines for Long Term

Etter fem uker, er magen klar til å håndtere solid mat og en sunn godt balansert kosthold. Over tid vil magen kapasitet strekk for å kunne innkvartere 2 oz. mat per måltid. Øk din del størrelsen, la appetitten diktere tempoet. Når du kommer 2 oz. av mat en dag, kan du redusere dine måltider til tre om dagen.

Din kostholdsekspert vil arbeide med å planlegge en godt balansert kosthold er skreddersydd til dine spesielle diettbehov, men hver lap-band plassering kosthold bør følge en generell sett av retningslinjer:

ditt kosthold bør være pakket med en rekke næringsstoffer som trekker fra alle matvaregrupper. Unngå mye fett og høyt sukker mat.

Ved å spise et måltid, må du huske å spise protein først. Hvis du blir full før måltidet er ferdig, vil du ha fortært de viktigste næringsstoffene. Aldri fortsette å spise etter at du føler deg full.

Bruke minst en halvtime å spise hvert måltid, og pass på å tygge all maten din grundig.

Ikke drikk væsker med måltidene. Du kan fylle opp før du har konsumert alle de næringsstoffene du trenger. Vent minst 30 minutter etter å ha spist før du drikker.

Pass på å drikke seks til åtte kopper vann per dag.


Previous:nothing Next:mettende, næringsrik mat til barna

Relaterte artikler


 • ultra-enkel diett plan
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise sunnere snacks
 • hvor å kjøpe diett narkotika
 • gratis vekttap måltidsplanlegger
 • te som hjelpemiddel i vekttap
 • Hva er Noni brukes til?
 • kolesterol reduksjon matvarer
 • den beste måten å rense kolon
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • kosthold Herbalife
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com