mat i en lakto-ovo-vegetarisk kosthold

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-17
Lakto-ovo-vegetarianere spiser ikke kjøtt. Dette inkluderer rødt kjøtt, kylling, svinekjøtt, fisk og skalldyr. En person som er en lakto-ovo-vegetarianer kan velge denne dietten for en rekke årsaker: helse, etiske hensyn, innvirkningen på miljøet, osv. Men, inkludert egg og melkeprodukter, er det et vell av mat som er tilgjengelige for . disse vegetarianere

Du trenger:.
selvdisiplin
tålmodighet.

Egg

En ovo-vegetarianer ville være en vegetarianer som eschews alle kjøttprodukter men ikke spiser egg. Siden meieriprodukter er også vurdert dyr biprodukter, er de unngikk av ovo-vegetarianere. Derfor kan en lakto-ovo-vegetarianer spiser egg skyldfølelse-fri så lenge de ikke er allergisk mot dem. Dette er heldig fordi egg bærer mange næringsstoffer i sine hardt hvitt skall, inkludert protein, B-vitaminer, jern og sink. De er en lav-kalori mat med 75 kalorier i ett egg.

Meieriprodukter

Et lakto-vegetarianer ville være en vegetarianer som ikke spiser egg, men spiser melkeprodukter. Så en lakto-ovo-vegetarianer er gratis å hengi seg til ost (hard ost, smøreost, kremet ost, osv. ) Og melkeprodukter (is, yoghurt, sjokolademelk). Noen vegetarianere som ikke spiser meieriprodukter gjør det av etiske grunner, mens andre blir på den måten fordi de er laktose intolerarnt. Når du velger melkeprodukter, mål for lite fett og fett gratis produkter, som også vil være lav i kolesterol. Meieriprodukter er gode kilder til kalsium, vitamin D og protein.

Grønnsaker

For å være vegetarianer betyr å livnære seg i stor grad på en plante-basert diett. Ingen grønnsaker er forbudt for en lakto-ovo-vegetarianer. De kan spise brokkoli, kål, paprika, aubergine, squash, mais, etc. Noen mennesker er vegetarianere av etiske grunner, andre gjør det fordi de er mot grusomhet mot dyr, mens noen folk det velger av hensyn til miljøet. Ifølge Mayo Clinic, de som ikke spiser kjøtt bruker mindre fett og kolesterol samlet og forbruker mer fiber enn sine kjøttetende kolleger.

Soyaprodukter

Mange vegetarianere spiser sunt og velsmakende kjøtt-alternativer fra soya produkter. Tofu er en vanlig en som kan bli eggerøre i egg, kastet i en wok og til og med laget for å ligne en kalkun i passende navnet Thanksgiving parabolen: tofurkey. En annen vanlig soya produkt er seitan som er grunnlaget for kjøtt som smuldrer opp (et alternativ til hamburger), en ingrediens i veggisburgere og brukes i falske pølser. I gjennomsnitt, kjøtt alternativer har mindre fett enn ekte kjøtt. De inneholder også protein, noe som er viktig siden en vanlig misforståelse om vegetarisk kosthold er at det ikke vil ha nok protein i det.

Korn

Et lakto-ovo-vegetarianer kan spise noe korn-basert produkt som muffins, bagels, brød, pasta og ris. For optimal helsefordeler, bør forbrukerne velger produkter laget av hele korn. Disse vil bryte ned mer langsomt i kroppen enn hvitt brød og vil ha mer fiber, som vil holde deg mett hele dagen.


Previous:nothing Next:Hva er de helsemessige fordelene med cayenne pepper?

Relaterte artikler


 • måltider dietter
 • hvordan å lage en spotte dansk
 • hva slags mat gir deg energi og bedre humør?
 • hvordan spise sunt påvirker livet ditt?
 • hva er Winstrol v?
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • slim rask diett informasjon
 • forbedret leverfunksjon gjennom kosthold
 • omega 3 vitamin informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com