matvarer for å hjelpe vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-13
Per 202C er det mer enn 1 milliard overvektige mennesker verden over, ifølge Verdens helseorganisasjon. Tre hundre millioner av dem regnes som overvektige. Årsakene bak denne globale vektøkning er forbruket av mat med høyt karbohydrater, sukker og mettet fett kombinert med en livsstil med redusert fysisk aktivitet. Etter hvert som flere sliter med å holde pounds av, lage enkle, daglige, sunn mat valg og opprettholde en aktiv utøvelse tidsplan hjelper snu denne ødeleggende syklusen.

sunn snacks

Frozen blåbær, jordbær eller banan smak rike og lure hjernen til å tro det er en sukkerholdig snacks. De er også fylling og gi kroppen din med næringsstoffer nødvendig for et sunt vekttap. Prøv å lage en smoothie med nonfat yoghurt, fersk eller frossen (usøtet) frukt, saft og is. Gulrøtter og selleri gir vitaminer, fiber og crunch uten et overskudd av kalorier. Nøtter er er rosiner stor energi boosters og en kilde til protein. Air-poppet popcorn uten smør er en fylling, fibrøs snack og kan spritzed med vann og lettsaltet for bedre smak.

Hvis den vokser, spiser den

Spise mat som ligner anlegget (eller dyr) de vokste fra, uten tilsetningsstoffer, vil bidra til vekttap. Prøv salat med lite eller ingen dressing, toppet med grillet kylling eller fisk. Hele korn brød toppet med små mengder av lav-fett ost, smør erstatning eller alle frukt gelé. Bruk hele korn korn i mindre porsjoner, og fettfri melk. Steam grønnsakene dine og legg sitron i stedet for smør. Velg brun ris. Mens shopping på matbutikken, holde seg til aisles langs utsiden omkretsen av butikken -. Meieriprodukter, kjøtt, frukt og grønnsaker

Generelle tips

På tide å glemme donuts. Plan ukentlige menyer ved å velge matvarer som er friske, ernæringsmessig tett, høy i fiber og vann-innhold, kalorier, fett, raffinert sukker og salt

De sju beste beste maten for vekttap er: frukt , grønnsaker, belgfrukter, fersk fisk, fullkorn (havregryn, grovt pasta), bakt potet og kokt brun ris. Blandingen av disse sju kategoriene feeds kroppen de næringsstoffene den trenger, uten de ekstra kaloriene.

Og med sunn mat valg, husk at å drikke et glass vann før måltid hjelper fylle magen, og går etter hvert måltid forbrenner kalorier. Det er kombinasjonen av mat valg og trening som oppnår betydelig vekttap. Flytt mer, spise mindre.


Previous:nothing Next:sunn rask-mat å spise

Relaterte artikler


 • ernæring for muskel vekst
 • hvordan legge kvalitet år til livet ditt
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
 • pusteøvelser for vekttap
 • ernæring for nyrer
 • proteinrik mat valg for vekttap
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • om sunn kakao
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com