matvarer som naturlig øker testosteron

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-07
Testosteron spiller en rolle i libido for både menn og kvinner. Som menn og kvinner alder, produserer kroppen mindre testosteron. Det finnes en rekke vitaminer og mineraler som hjelper i testosteron produksjonen som finnes naturlig i matvarer. Bruk av bestemte matvarer for å øke testosteron produksjonen er en billigere og tryggere alternativ til testosteron tilskudd

Syrer

Folsyre hjelper kroppen å forbrenne protein. Avokado har rikelig med folsyre. Aminosyrer, finnes i fiken, også bidra til å øke testosteron produksjonen og seksuell utholdenhet. Essensielle fettsyrer, som er de sentrale elementene i all hormon produksjon, finnes i nøtter.

Vitaminer

Vitamin B6 spiller en rolle i å øke testosteron produksjonen. Spis avokado, laks, egg og bananer for å øke B6 inntaket. Vitamin E hjelper også testosteron produksjonen i både menn og kvinner, og finnes i asparges, hvetekim, solsikkefrø, hasselnøtter, peanøtter, spinat, brokkoli, kiwi og mango.

Kalium

Kalium bidrar til å regulere en kvinnes skjoldbruskkjertelen, noe som kan føre til en økning i kvinnelige testosteron produksjonen. Kalium finnes i bananer, honningmelon, honningdugg, kiwi, Lima bønner, melk, appelsiner, poteter, svisker, spinat, tomater, squash og avokado.

Bromelain

Bromelain, et enzym som finnes i bananer, har vært funnet å øke testosteron nivåer. Den eneste andre matvarer som inneholder bromelain er ananas.

Riboflavin

Riboflavin er en av de næringsstoffene som brukes i testosteron produksjonen. Massevis av mat har riboflavin, men noen har mer enn andre. Foods høyest i riboflavin kaffetrakter, okse, lam, te, svinekjøtt, sopp, sjøpølse, tang, bløtdyr, brønnkarse, rødbeter, kalkun, egg, squash og bønner.

Sink

Østers er kjent som afrodisiakum mat . Bakgrunnen for afrodisiakum egenskaper av østers er deres høye sink-innhold, noe som øker kroppens testosteronnivå. Pinjekjerner, brun ris, peanøtter, bønner, hele korn, poteter, yoghurt, ost og kalkun inneholder også sink.

Glutamin

Glutamine bidrar moderate testosteron nivåer. Glutamin kommer fra matvarer som også er høy i protein, som for eksempel biff, kylling, fisk, bønner og meieriprodukter.


Previous:nothing Next:hva er carob?

Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • ikke faste hjelpe miste vekt?
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • kosthold etter gastrisk banding
 • mat som inneholder ølgjær
 • om cambridge kosthold ernæring
 • mat høyt på vitamin d & e
 • hypothyroid vekttap diett
 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com