metabolismen som øker tips og triks

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-02-12
Hvis din vekt-tap toget har mistet damp og kroppen din har truffet et platå, må du kanskje tilbakestille stoffskiftet. Spiser for mye av de gale ting, inaktivitet og selv spiser for lite kan ta med stoffskiftet og vekt-tap innsats til en skrikende stans. Det er mange triks du kan prøve å starte stoffskiftet. Spise riktig mat hele dagen, mosjon og endring av kaloriinntaket vil få vekt-tap innsats tilbake på sporet

Spis mange små måltider

Å spise for lite i løpet av dagen eller spiser bare ett eller to måltider faktisk kan gjøre deg få vekt. Ifølge Norae Ferrera, registrerte dietetiker fra San Francisco Nutrition Clinic, spise små, hyppige måltider øker energi og fremmer vekttap. Hun sier at å spise fem små måltider om dagen regulerer blodsukkeret, øker stoffskiftet og senker cravings.

En av de beste måtene å pumpe opp stoffskiftet er å beite hele dagen. Du vil opprettholde blodsukkeret, noe som holder cravings borte, pluss kroppen får en jevn strøm av små, nærings-pakket måltider gjennom dagen.

Spis totalt seks små måltider-en hvert få timer-som består fra 200 til 250 kalorier hver. Spis kun hele korn, fersk frukt, grønnsaker og magert kjøtt for å oppmuntre vekttap.

Cycle Kalorier

I følge forfatterne av "The Body Sculpting Bibelen for kvinner," Hugo Rivera og James Villepigue, når kroppen blir vant til å spise like mange kalorier hver dag, vekttap vil platået. Caloric sykling bidrar til å lade stoffskiftet ved vekslende antall kalorier du spiser fra uke til uke. Kroppen vil ikke være i stand til å forutse hvor mange kalorier og vekttap planen vil fortsette.

caloric sykling er enkel å implementere. For eksempel spiser 1200 kalorier per dag i en uke. Følgende uke legge 300 kalorier til deg daglige kostholdet til lik 1500. Dette kan være tillegg av et eple og peanøttsmør eller noen hot-air popcorn. Når du legger til kun 300 kalorier, turtall kroppen din opp til å brenne de ekstra kalorier og stoffskiftet er i gang.

Shift ned til 1200 kalorier for en annen uke så skifte tilbake opp til 1500 kalorier for neste uke. Ta de neste to uker fri fra caloric sykling og spise vanlig kosthold. Gå tilbake til 1200 daglige plan for neste uke, og gjentar syklusen.

Intervalltrening

Intervalltrening gir samme resultat som caloric sykling. Trening er nøkkelen til å holde stoffskiftet ladet, men noen opplever at de ikke taper vekt selv etter at de treffer gym hver dag i måned etter måned.

Ifølge Villepigue og Rivera, blir kroppen din vant til den samme treningen dag etter dag og har ikke lenger jobbe så hardt for å oppnå det.

Shock systemet ditt ved å integrere intervalltrening i treningen. For cardio rutiner, prøv hastighet spille trening, ellers kjent som farklek. En farklek er ganske enkelt øke cardio intensitet for en viss tid, og deretter redusere intensiteten. Det er kort utbrudd av energi og kraft gjennom hele treningen til å vekke stoffskiftet og få det til å begynne å brenne fett.

For eksempel kan løpere løpe så fort de kan i ett minutt, deretter slippe ned til en vanlig jevnt tempo i tre minutter. Plukk tempoet opp igjen og prøve å kjøre på full hastighet i et minutt og en halv, og deretter slippe ned og kjøre på et jevnt tempo i to minutter.

Lytt til kroppen din når du gjennomfører intervalltrening. Hvis du føler smerte, ekstreme kortpustethet, eller nummenhet eller prikking, stoppe trening og oppsøke lege.


Previous:nothing Next:vekttap menyer for kvinner

Relaterte artikler


 • hvor mange milligram av koenzym Q10 bør tas?
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • anti-aldring mat for huden
 • lymfe detox diett
 • lap band kosthold ideer
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • diabetikere mat planlegging
 • om sunn kakao
 • vitalzym vs neprinol
 • hvordan gjøre grunnleggende fettforbrenning kosthold suppe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com