mettende, næringsrik mat til barna

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-02-15
Mange barn er like opptatt som voksne. Legg dette til finicky spisevaner, og resultatet er ofte en kamp om å få dem til å spise næringsrik mat. Riktig ernæring er viktig for sunn, voksende organer, riktig kosthold har aldri vært viktigere. Heller enn å slåss om hva du skal spise, finne måter å gjøre maten ser, lukter og smaker godt nok til å erstatte fastfood og sukkerholdig junk food. Barn kommer til å snack, så gir rikelig med sunn mellom-måltid valg

lager Up

Gå til butikken med en liste og hold deg til den. Bare kan kjøpe hele korn brød og korn. Mel tortillas er utmerket grunnlag for pizza av noe variasjon. Snarere enn å kjøpe en stor pose med epler, kjøp mindre mengder av et utvalg av frukt. Kjøp et utvalg av friske grønnsaker som kan kuttes opp og bagged for snacking. Legg flaskevann salat dressing for dipping. Ost torg, precooked kjøtt og peanøttsmør også gjøre mettende snacks. Vanlig yoghurt og frukt-bare bevarer kan tilfredsstille søt tann. Krukker i tomatsaus, revet ost, og alt annet barn som på pizza avrunder handleliste.

At Home

Bruk litt tid å forberede attraktiv snacks for barna å ta når de er sultne. Skjær opp friske grønnsaker og del dem ut i sandwich poser. Barna kan sprute litt salat dressing i en bolle å dyppe sine grønnsaker. Vask frukt og vise den i en stor kurv eller skål på kjøkkenbenken, øy eller frokostbord.

Bli et forbilde

I stedet for å fortelle barna hva de skal spise, vise dem ved å spise næringsrik mat selv. Mindre barn liker å emulere sine foreldre, så begynner dette tidlig for de beste resultatene. Unngå å diskutere "å gå på diett", eller de vil se sunn mat i et negativt lys.

Involver Barna

Oppfordre barna til å hjelpe til med alle aspekter av deres næring som mulig. Har foreslå dem ideer til handleliste, og når du kommer hjem, oppmuntre dem til å forberede den. Vis dem hva er nødvendig for et balansert måltid, og involvere dem i middagen planlegging.

Viktigste måltid

Frokost er dagens viktigste måltid, så gjør det teller. Det trenger ikke å være kjedelig eller være den samme maten gjentatt dag etter dag. En blender frukt smoothie med frukt, yoghurt og juice vil gi nok energi til å gjøre det gjennom morgenen. Gjør tortilla frokost pizza for en spesiell opplevelse. Topp det tortillas med eggerøre, ost, grønn paprika og terninger skinke, deretter stikke den i ovnen i noen minutter til osten er smeltet. De samme ingrediensene kan også brukes til en wrap. En frokost parfait lagvis med yoghurt, granola og frukt er en annen herlig måte å starte dagen.

Tips

Familier som setter seg ned ved bordet er mer sannsynlig å ha barn som vil prøve nye matvarer. Tilbyr et utvalg av sunn snacks. Ikke krangle om maten. I stedet gir barna noe å si i det å tjene, ved hjelp av en "enten /eller" tilnærming. Et eksempel på dette er, "Vil du gulrøtter eller brokkoli?" Angi en regel om at det vil være ikke å argumentere på bordet. Ha en subtil kø for å stoppe diskusjonen dersom det hoder i den retning, for eksempel en øre slepebåt eller et ord som lar familien vet at det er på tide å skifte tema. Ikke bruk dessert som belønning for rengjøring av plate eller noe annet fordi det etablerer dårlige matvaner som vil fortsette gjennom hele livet.


Previous:nothing Next:mekanismer av væske og elektrolyttforstyrrelser hos mennesker

Relaterte artikler


 • Hva er fordelene med glutamin pulver?
 • riktig porsjonsstørrelser
 • betydningen av et sunt, balansert kosthold
 • mengde trening som kreves for vekttap
 • fri en uke diett plan
 • 5-faktoren diett plan
 • blodtype mat diett
 • cellulite kur av trening
 • matvarer for å redusere høyt kolesterol
 • måter å få en flat mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com