papaya enzym informasjon

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-23
Papaya er en ernæringsmessig frukt som er pakket med vitaminer. Papaya er fulle av fiber, vitamin A, C og E, samt foliate, kalsium, jern, riboflavin, tiamin, niacin og karoten. For ekstra helsemessige fordeler av papaya enzymer velge papaya som er fortsatt litt grønt i motsetning til overmoden

Du trenger:. .
Selvdisiplin
tålmodighet.

Origin

Papaya er innfødt til tropiske områder av verden, inkludert Mexico og Mellom-Amerika. Urbefolkningen i disse områdene har brukt masse, blader, frø og latex deler av dette anlegget i år.

Papaya Fordeler

Charles W. Fetrwo og Juan R. Avila i sin bok "The Complete Guide to Herbal Medicines," Merk at papaya brukes til å behandle flere tilstander. Papaya har blitt brukt til å behandle "atletisk skader, herniated disker, betennelser, pinworm, bendelorm, hevelse og blåmerker etter operasjonen, samt å fjerne dødt vev. "

Dosering

Papaya frukt finnes i mange dagligvarebutikker butikker. Å høste de beste fordeler av papaya, bør en papaya supplement benyttes. Det er viktig å følge de spesifikke anbefalingene oppført på emballasje for piller. Ta alltid kontakt med lege før du tar noen kosttilskudd.

Lycopene

I en artikkel med tittelen "The New superfrukter," Forebyggende magasinet lister papaya som kreft slåss mat. I denne artikkelen David Grott, forfatter av "101 Foods som kan redde livet ditt," bemerker at papaya er full av lykopen. Han skriver at: "Selv om det er for øyeblikket ingen anbefaling for hvor mye lykopen du bør spise på en dag, forskning viser at næringsstoffer kan beskytte mot flere ulike typer kreft, blant annet mage, endometrie-og prostata. "

" The Natural Pharmacy, "redigert og samlet av Dr. Alan R. Gaby, og Healthnotes Medical Team, enig med Grott sine funn. Det medisinske teamet skriver atu00AB lykopen hemmer spredning av kreftceller i reagensrøret forskning. "Gaby bekrefter at personer med høyere blod nivåer av lykopen hadde en mye høyere beskyttelse mot kreft i 57 av 72 studier.

Side Effects

Spise papaya eller ta papaya kosttilskudd har vært knyttet til flere bivirkninger, inkludert abdominale smerter og ubehag, lammelser, utslett, langsom puls, pustevansker, og gul hud.

Det anbefales at folk gravide eller ammende bør avstå fra å spise papaya. Personer med allergi mot lateks bør også avstå fra å spise papaya planten, eller ta papaya kosttilskudd.


Previous:nothing Next:bivirkningene av sukrose

Relaterte artikler


 • vanlig kokosolje g. virgin kokos olje
 • mat som demper appetitt
 • proteinrik mat valg for vekttap
 • glutenfri mat ideer
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • kosterone roids bivirkninger
 • vekttap og hårtap
 • økologisk detox diett
 • effektiv appetitt suppressants
 • oppskrifter for lav-kalori mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com