phentermine vekttap informasjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-07
Phentermine er en appetitt suppressant som stimulerer hypothalamus regionen av hjernen og sentralnervesystemet. Phentermine må brukes i forbindelse med atferdsvansker modifikasjoner, en endring i daglig kosthold og økt, regelmessig mosjon for å behandle fedme hos pasienter og fremme vellykket livsstilsendringer og vekttap

Fakta

Pasienter som tar phentermine kan forvente å begynne å se vekttap resultater umiddelbart etter behandlingsstart. Den gjennomsnittlige mengden månedlig vekttap ved bruk av phentermine strekker 8-12 kg. Phentermine er tilgjengelig i 15, 30 og 37,5 mg tabletter som tas daglig for å oppnå vekttap. Pasienter som opplever vedvarende sult eller irriterende bivirkninger kan være nødvendig å senke eller øke doseringen. Pasienter utnytte phentermine for vekttap er anbefalt å bruke stoffet i maksimalt 12 uker. Tar stoffet over lengre tid kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner og bør unngås.

Historie

Phentermine ble en gang brukt med fenfluramin som den populære vekttap kombinasjon "Fen-Phen. " Stoffet Kombinasjonen forårsaket hjerteklaffer skader hos noen pasienter, og som et resultat ble frivillig fjernet fra det amerikanske markedet etter anmodning av FDA. Ifølge Dr. Richard A. Nelson, MD av MedRehab. com, har pasienter som bruker phentermine alene ikke utviklet hjerteklaffer skade eller komplikasjoner, og fortsette å bruke stoffet til å lykkes miste vekt.

Hensyn

Pasienter skal aldri ta mer enn anbefalt dose i håp om en økt effekt, i stedet, kan dette føre til fatale bivirkninger. Pasienter som tar høye doser av phentermine over lang tid kan oppleve søvnproblemer, alvorlige hudproblemer, hyperaktivitet, personlighetsforandringer og irritabilitet.

Side Effects

Vanlige bivirkninger oppleves av de som tar phentermine er munntørrhet og søvnløshet . Økende vann og væskeinntak, tygge-sukkerfri tyggis og ta phentermine piller tidlig på dagen kan bøte på begge bivirkninger. Pasienter har opplevd mindre vanlige bivirkninger av rastløshet, angst, mild hodepine, forstoppelse, irritabilitet, uklart syn, svimmelhet og konkurranse-hjerte sensasjoner. Alle bivirkninger tendens til å avta i pasienter i løpet av de første ukene av behandlingen.

Advarsel

Phentermine har en kjemisk struktur som kan sammenlignes med amfetamin, noe som betyr at det kan føre til et positivt resultat på urinprøver og narkotika screenings . For å unngå pinlige situasjoner på jobb eller andre steder som krever narkotika testing, varsle de involverte at du tar en phentermine resept. På dagen din dopingtest, ta resept med deg for dokumentasjon og bevis.


Previous:nothing Next:måltid erstatning definisjonen

Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • hva er aminosyre kosttilskudd?
 • diett plan for diabetes pasienter
 • gjør Atkins diett virkelig fungerer?
 • 7-dagers kolon rens detox program
 • årsaker til uforklarlig vekttap
 • mat som inneholder puriner
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • leveren rengjøring kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com