sure vs alkaliske matvarer

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-02-05
For tiden en av de kaster av noen alternativ medisin utøvere innen ernæring er å streve for å balansere kroppens pH. Tradisjonell medisin omfatter også viktigheten av balansert pH for noen spesielle helsemessige forhold basert på vitenskapelig forskning. Mye av innholdet i den tradisjonelle amerikanske kostholdet er av en syrlig karakter. Å vite hvilke matvarer er sure og hvilke som er basiske kan hjelpe en person i bedre balansere kroppens pH gjennom kostholdet

Basics

De som fremme fordelene ved en syre-alkalisk kosthold baserer sine teorier på det faktum at menneskelig blod har en normal pH på 7,35 til 7,45 ( pH er måling av et stoff er alkalitet /surhetsgrad). Dette pH-nivået er litt alkaliske, med 7,0 anses å være base pH --- verken alkaliske eller sure. Begrunnelsen for disse syre-alkalisk kosthold talsmenn er at en persons inntak pH bør speile at av blodets pH.

Expert Insight

The Wolfe Clinic, en virksomhet i naturlig helse-feltet i 25 år, råder at for folk flest, bør kostholdet være 75 prosent alkalisering mat og 25 prosent forsurende matvarer.

Alkaline Foods

De fleste rå frukt og grønnsaker er alkalisering matvarer med unntak av tyttebær, granatepler, jordbær, plommer, mais, brokkoli og asparges. Eple cider eddik er alkalisering, mens destillert hvit eddik er forsurende. Mandler og kastanjer, og frø som gresskar, solsikke og lin, regnes som basisk mat. Alle urte krydder er vurdert å være alkalisering, som er det naturlige søtningsmiddel, stevia.

Acid Foods

Nesten alle matoljer og alle korn er ansett for å være forsurende matvarer. Oster av geit, sau og melkeproduksjon er forsurende matvarer, så er melk og smør. De fleste dyr kilder av mat, inkludert tunfisk, reker, laks og cottage cheese, anses for å være sure matvarer. Alle alkoholholdige drikker gjør den sure maten listen, det samme gjør alle former for pasta.

Hensyn

Den syre-alkalisk kosthold anbefalinger likne de av Middelhavet diett på en rekke måter, inkludert push mot å spise mer rå frukt og grønnsaker, redusere melkeprodukter og rødt kjøtt inntak, og fremme økt inntak av noen nøtter og frø i en daglig diett. Rådfør deg med din helse-omsorg leverandøren før du starter en diett endret i innhold.


Previous:nothing Next:ernæring for barn og pre-teens

Relaterte artikler


 • raske vekttap teknikker
 • kål suppe diett
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • ernæringsmessige retningslinjer for vekttap
 • vekttap effekter av kanel
 • protein diett for diabetes
 • ernæringsmessige verdien av pistasjnøtter
 • mat som utløser vekttap
 • kosthold for høyt kalium og høyt kolesterol pasienter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com