te og slanking

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-22
Når slanking, bidrar hver lille fordel. Selv om te i seg selv vil ikke gjøre eller ødelegge din diett, har regelmessig inntak av te flere gunstige effekter som kan hjelpe deg å nå din vekt-tap mål at mye raskere. Hvis du var hittil ikke klar over den potensielle koblingen mellom te og vektkontroll, les videre-du er i for en hyggelig overraskelse

Tea og Caffeine

Te inneholder moderate mengder koffein, som er gunstig fra et vekt-tap ståsted. Koffein er et kjent "fett Mobilizer", som betyr at koffein hjelper kroppen bryte ned lagret fett brukes som energi. Dette kan hjelpe deg å miste vekt ved å oppmuntre kroppen til å bruke sta fett forekomster som energikilde, i motsetning til kontinuerlig å stole på blodsukker (kroppens foretrukne energikilde).

Koffein-og energidepartementet

I tillegg til å mobilisere fett, gir koffein også en potensielt sårt tiltrengt energi boost. Når på en diett, vil samlet energiforbruk nivåer være noe treg, så kroppen din ikke vil være optimalt drevet. Dermed kan den forbigående energi boost fra koffein i te hjelper deg å overvinne denne apati, slik at du kan putte i mer innsats under treningen.

Grønn te Fordeler

Grønn te har en spesiell fordel for sine egne. På grunn av den spesialiserte produksjonen brukes til å lage grønn te, inneholder den en unik flavonol kalt EGCG. EGCG forbruk er ønskelig, fordi det påvirker kroppens stoffskifte for å øke termotilblivelsen (varmeproduksjon). Dette betyr at forbruket av grønn te vil øke hvile metabolic rate. Med andre ord, vil du forbrenne mer kalorier selv når de ikke utfører noen fysisk aktivitet.

Konkrete anbefalinger

Som grønn te inneholder både fordelene av koffein pluss effektene fra EGCG, hold deg til grønn te når det er mulig. Kjøpe en av de naturlige variantene selges i butikker, og ikke stole på flaske grønn te drikker. Dette er fordi du kan være sikker på at forbruket av naturlige grønn te vil gi disse fordelene, men du kan ikke være sikker på at produksjonsprosessene som brukes til å lage spesialiserte grønn te drikke.

Hensyn

For optimale fordeler, prøve å drikke en kopp grønn te om morgenen i stedet for din vanlige kaffe. Også nippe på grønn te umiddelbart før en trening, som du vil bli "priming" kroppen til å forbrenne ekstra fett under trening. Til tross for disse fordelene, må du huske at forbruket av grønn te er bare ett element i en effektiv diett-altså, ikke forvente å se målbare resultater ved å bare legge et par kopper grønn te til et ellers usunn livsstil.


Previous:nothing Next:gode karbohydrater for barn med type 1 diabetes

Relaterte artikler


 • hvor å kjøpe acai berry
 • high-ernæring kosthold
 • protein daglig diett
 • avrusning kosthold mat
 • lav carb dietter og ketose
 • eddik og vann kosthold
 • ris ernæringsmessige informasjon
 • CSIRO diett plan
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • phenylethylamine vs phentermine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com