vekttap menyer for kvinner

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-12
Å miste vekt er enklere enn du tror hvis du konstruerer riktig diett plan, noe som bør inneholde sunn mat og masse mosjon. Fra lav carb til lav kalori, kan kvinner gå ned i vekt ved å velge en diett plan som passer inn i livsstilen sin og samsvarer med deres kosttilskudd smak. Drikk minst 64 gram vann og trene minst fire eller fem dager i uken for å gjøre noen diett plan en suksess

Low Carb

Den populære lav carb diett plan meny inneholder bare protein, grønnsaker og meieriprodukter i ca to uker. Low carb dietter er basert på protein, som tar lengre tid å fordøye, holde deg fyldigere for en lengre periode. Low carb dietter er spesielt bra for kvinner fordi de inkluderer meieriprodukter, som hjelpemiddel i bein lynghei.

Spis biff, kylling, fisk og tofu som din viktigste kilde til protein. Ta med meieriprodukter slik som lav-fett versjoner av yoghurt, ost, cottage cheese og melk pluss så mange friske grønnsaker som du vil.

Prøv bacon og egg til frokost etterfulgt av en halv grapefrukt til lunsj. Spis en stor Kokkens salat med mye bacon biter og kalkun. Bruk olivenolje og eddik som dressing. Tilfredsstille dine ettermiddag cravings med 12 vasket, skrelt og kuttet gulrøtter sammen med lav-sukker ranch dressing. Prøv 3 oz. av fisk, kylling eller biff til middag sammen med to kopper dampede grønnsaker og en salat. Ha en lav fett yoghurt for kveldsmat.

Vegetar

En plante-basert diett hjelper deg å miste vekt pluss det kan bidra til å holde å holde brystkreft unna. I 1982 ble National Research Council publisert en rapport kalt "Diet, Nutrition, og kreft" som forsket på brystkreft frekvensen av japanske kvinner som eksisterte primært på et vegetarisk kosthold. Forskerne fant at brystkreft i Japan er sjeldne, og de attributt som til det faktum at de fleste japanske spiser en plante-basert diett.

En plante-basert diett også tilbyr vekttap fordeler. Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, fra Mayo Clinic, vegetarianere typisk forbruker færre kalorier, noe som hjelpemidler i vekttap. Hun legger til at å gå vegetarisk ikke garanterer vekttap og du må planlegge programmet nøye.

Spis stål-kuttet havregryn og blåbær til frokost, etterfulgt av et eple med en teskje av naturlig peanøttsmør for en morgen snack. Ta en spinat salat med lite sukker salat dressing til lunsj etterfulgt av en kopp blandet bær for en matbit. Ha en veggis burger til middag på en multi-korn bun. Ta med en stor salat med rå grønnsaker toppet med solsikkefrø og olivenolje og eddik. Avslutt dagen med en liten bit av multi-korn ristet pitabrød og en liten mengde smør.

Low Calorie

Gå ned i vekt og beholde ungdom på en lav kalori diett plan. Unngå plastikkirurg kontor når du ser tegn på aldring og prøve en lav kalori diett i stedet.

Ifølge Dr. Eric Ravussin, sjef for helse og ytelse ekstrautstyr ved Pennington Biomedical Research Center ved Louisiana State University, fører kalori begrensning til lavere insulin nivåer og kroppstemperatur, begge tegn til lang levetid. Han drev også en studie på lav kalori dietter og virkningen på bremse aldringsprosessen og fant at deltakere som fulgte en lav kalori diett mistet i gjennomsnitt 15 prosent av kroppsvekten sin.

Spis to egg og en skive bacon til frokost. Har et lavt fettinnhold, lav kalori yoghurt for en snack etterfulgt av en lunsj med to kopper rå spinat toppet med en teskje olivenolje og saften av en sitron. Ha et stykke fettfattig ost for ettermiddagen snack. Til middag, koke eller grille en 3-oz. stykke kylling og har den med to kopper dampede grønnsaker. Ha et glass melk før sengetid for å avslutte dagen.


Previous:nothing Next:matvarer for å bedre libido

Relaterte artikler


 • kardial kosthold retningslinjer
 • hvordan brenne fett å tape vekt - ingen gimmicks
 • en balansert vekttap diett
 • hvordan å bli en stor vekttap partner
 • lav kalori protein diett
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • mat til å bygge jern
 • den raskeste vekttap pille
 • negative bivirkninger av koffein
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com