zeolitt detox

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-09
Zeolitt detoxing er en ny utvikling i vitenskapen om avgifte og rense kroppen. Dette naturlige stoffet er undret for absorpsjon egenskaper og brukes nå til å fremme helsen til mennesker

Hva Zeolitt er

Natural zeolitter er aluminiumsilikater (ett molekyl av aluminium og silikon atomer) kjent for sine kraftige evne til å absorbere giftstoffer. Zeolitt er antatt å felle giftstoffer og tungmetaller i kroppen, og antas å ha antioksidantegenskaper når introdusert i menneskekroppen. Kombinasjonen av toksin absorpsjon og antioksidanter gjør zeolitt et kraftig nytt verktøy i rensing av menneskekroppen

Zeolite Forms

Zeolitt som er trygg for menneskelig konsum kommer i tre former:. Væske, piller og pulver. Den vanligste og enkleste måten å innta det i sin flytende form. Zeolitt i ren form ikke finnes i murstein og mørtel butikker. GNC og andre helse butikker, slik som vitamin Shoppe, selger ikke zeolitt produkter. Whole Foods selger produkter som inneholder zeolitt, utvalget varierer fra butikk til butikk. Zeolitt er tilgjengelig fra internettselskaper som Zeolite. org, Zeoliteliquid. com og Liquidcellularzeolites. com (se lenker i Resources).

Rapportert Helse Fordeler

Selv om ikke helt bekreftet av studier, personer avgifte med zeolitt har rapportert mange helsefordeler. De bruker zeolitt rapportert mer energi, klarere hud, færre forkjølelser, lindring av leddsmerter, bedre fordøyelsen, et sterkere immunforsvar og mer. En europeisk studie fra Ruder Boskovic Institute i Kroatia fant at kreft-rammet hunder og mus som fikk zeolitt opplevde en samlet bedret helsetilstand. Denne studien har gytt mer forskning i zeolitt evne til å påvirke staten Caner pasienter på en positiv måte. Zeolitt har vært brukt i mer enn 800 år i Asia som helse-tonic. Forskning fra Tree of Life Foryngelse Center har funnet at zeolitt ikke bare muligens detoxifies kroppen, den kan blokkere viral dobbeltarbeid og bidra til å forbedre sesongmessige allergier. Zeolitt ble brukt til å fjerne heavy metal fra drikkevann i Tsjernobyl etter 1986 Tsjernobyl-reaktoren hendelsen. Forskning er fortsatt dukker opp på zeolitt.

Veibeskrivelse for administrasjon

Veibeskrivelse for forvaltning zeolitt varierer. Gjennomsnittlig dosering av zeolitt for de første 30 dagene er å sette 10 dråper på tungen, 3 ganger per dag. Dette fullfører første detox perioden. Etter 30 dager, 3 dråper på zeolitt på tungen, er 3 ganger per dag den anbefalte doseringen. Du kan fortsette zeolitt detox for så lenge du ønsker. Pill-form zeolitt og drevet form retninger varierer for hvert selskap som produserer den. Når du tar zeolitt, drikke mye vann for å administrere mineral i hele kroppen din. Drikker 6 til 8 glass per dag er viktig å få mest helsemessige fordeler av zeolitt detox programmet.


Previous:nothing Next:kosthold retningslinjer for nyrepasienter

Relaterte artikler


 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • ernæringsmessige verdien av soya nøtter
 • ernæring guide for diabetikere
 • matvarer for å unngå å senke triglyserider
 • muskel melk fordeler
 • typer slanking
 • fransk frites næringsverdi
 • mat du kan spise for å få opp kalium nivå
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • krydret baconator informasjon om ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com