Slik maitain en sunn kropp bilde

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-03-23
I Amerika og andre industrialiserte samfunn er det en vekt på estetiske skjønnhet. Og trykket plasseres på unge kvinner og menn til å opprettholde en kroppsvekt som er envogue. "Tynn er i," "Real kvinner har kurver," er bare noen få slagord som fremmes av media. Og mens disse parolene ikke alltid ha negative følger . . . verken omfavner det faktum at kvinner kommer i alle former og størrelser
en
La indre du skinne gjennom . . .
I Amerika mange av oss blir utsatt for!. . mediene. Men hvorfor er noen av oss mer påvirket av mediene enn andre? Svaret på dette spørsmålet er at noen av oss er mer aksepterer av våre kropper. Og uansett hvor stor eller liten er vi nekter vi å leve opp til verdens standarder. Dette er noe man velger for seg selv. Folk kan bare styre deler av livet ditt som du tillater dem å. Med det sagt, hvis du selv verdt ligger i hendene på andre, så . . . JA! vil du være en som er mer overbevist av media. Du må velge å elske deg selv på enhver form eller størrelse.
To.
Diett?!?
Jeg vil ikke si . . . dietter virker ikke . . . fordi for noen mennesker de gjør. Men, er å miste vekt ikke om å møte et bestemt mål. Og så en gang at målet er oppfylt, går tilbake til tradisjonelle måter å leve på. (Eller med andre ord yo-yo slanking) faktisk du få mer vekt når du gjør dette. Å miste vekt og holde den vekten du har å velge å gjøre en livsstil ENDRE. Hvilket betyr at du må bestemme seg for å vie livet ditt og gjøre det til en vane å spise riktig og trene . . . og nyt det!
Tre.
YES DU KAN!
Er det noe område i livet ditt der du er flittig og utholdende. Så du vet at troen med verker høster resultater! Bruk den samme motivasjonen du bruke for å få gode karakterer, kampanjer, osv. . . . og kanaler som energien over til denne nye mål som du har. Til syvende og sist hva jeg håper du får fra denne artikkelen er ikke mer press for å gå ned i vekt. Men oppmuntring å investere din tid i de tingene som setter pris på over tid og ikke svekke seg. Beauty er flyktig og jager skjønnhet er som jager vinden. Din kropp er alltid sørover. Jo eldre du blir, jo mer kroppen forfaller.
miste vekt for å holde tritt med verdens urealistiske standarder er ikke sunt. Hvis ingen andre i denne verden elsker kroppen din . . . du burde. Jeg ønsker dere alle lykke! Og jeg ber for suksess på reisen din:)

Tips og advarsler


 • info. forutsatt skal ikke på noen måte erstatte råd fra en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment å utgjøre medisinske råd.


 • Previous:nothing Next:hvordan du bruker bloggen til å miste mer fett

  Relaterte artikler


 • hvordan finne måter å senke kolesterolet
 • historien om vitaminer
 • en diett for å redusere magen
 • Hva gjør tranebær juice?
 • hvordan ta resveratrol
 • typer sunn mat for barna
 • bruker hypnoterapi for vekttap
 • hvordan vet hvilke matvarer forårsake mage fett
 • gluten allergi helseforskjeller
 • sunn gutt snacks fra hele verden
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com