Slik starter spirende brokkoli frø

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-03-24
Spirende korn og frø inn i ditt eget hjem er veldig enkelt, rimelig og praktisk. Du trenger ikke gå til noen supermarkedet bare for å kjøpe brokkoli, eller til og med har en egen bakgård hage å plante en.
Mange tror at sprouting frø som brokkoli tar mye energi og tid, men etter å ha prøvd det, vil du se at det er enklere enn du forventet.
Hvis du vil vite hvordan du starter spirende brokkoli frø, er her noen få skritt å gi deg et forsprang

Du trenger:.
sassy vann.
MUFA.
Måltid planer.


en.
Du må forberede materialer som trengs for spirende din brokkoli frø. Du trenger en pakke med broccoli frø (disse er som regel kjøpt i matbutikken eller organiske butikker). En krukke på størrelse med en liter, lunkent vann, og mye tålmodighet.
To.
Du trenger Quart-sized krukke for dette. Du må ha vann inni glasset til den er halvfull. Husk at vannet skal brukes må være lunken. Legg aldri et ekstremt kaldt eller varmt vann inne.
Deretter må du øse opp ca ca 1 og en halv spiseskjeer av brokkoli frø ned i glasset, og lukk den ved å skru finmasket lokket.
tre.

Du må rengjøre frøene av virvlende vannet inne i glasset med frø og helle den ut. Gjør dette i ca 2 til 3 ganger-rent frø har en tendens til å vokse raskere enn skitne seg.
Etter dette, fyll på varmt vann i glasset og dekker den på ca tre ganger sin deepness og la frøene suge for en dag. Husk at du må holde den vekk fra lyset da dette fremmer spiring til å skje.
fire.
Etter soaking, tappe lunkent vann. Velg et sted som ikke er direkte rammet av sollys og plasser Quart-sized jar på en måte som tillater at ekstra vann til å renne ut.
Snu glasset opp ned og spre frøene. Dekk glasset med et håndkle og la broccoli frøene i ca 3 til 4 timer.
Fem.
Etter gjør trinnene ovenfor, er det her din tålmodighet kommer i. Du vil nå legge merke til at brokkoli frø er nå vokser opp. Når dette skjer, gratulerer! Du har nå du brokkoli spirer.
Nå kan du plassere dem i en ny container, vanligvis en større en for ytterligere vekst. Du kan kjøle den nå og da for å holde den frisk og fuktig.


Previous:nothing Next:hvordan å spise som en slank person

Relaterte artikler


 • super mat diett plan
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • diett plan for telling karbohydrater og protein porsjoner
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • den flate magen kosthold
 • anbefalt diett for osteoporose pasienter
 • kan diabetikere spise sjokolade?
 • den ernæringsmessige verdien av skummet melk
 • hvordan du bruker mye vann matvarer å gå ned i vekt
 • propionate bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com