hvordan å få nok B12 i kosten naturlig

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-03-22
For å få nok B12 i kosten må du få en forståelse av vitamin B12 rik mat og hvordan å innlemme dem i kostholdet ditt. Vitamin B12 er viktig for å opprettholde sunn nerve celler. Bruk følgende fremgangsmåte for å legge B12 rik mat inn din hver dag menyene
en
Lær å Lage Liver og. Løk
Husker du blir fortalt at lever og løk var bra for deg som barn? Liver er den beste kilden til vitamin B 12 og en utmerket måte å få B12 i kosten lett. Lær forskjellige leveren oppskrifter som du kan legge til ditt repertoar.
To.
Spis Lean kyllingbryst
Kylling er ikke så høy i vitamin B12 som lever, men du kan innlemme det ganske lett i dine måltider for en ekstra kilde til vitamin B 12. Lag en rask kylling og grønnsaker stek. Legg mager kylling til stuinger. Se opp forskjellige måter å tilberede en mager kylling bryst. Det er mange forskjellige marinader du kan bruke til å legge smak til kjøttet.
Tre.
Lære å lage Fish
Makrell, Sild, laks, tunfisk og torsk er alle gode kilder til vitamin B12. Lær å bake fisken og gjøre det på forskjellige måter. Fisk har også omega 3 fettsyrer som er bra for kolesterolnivået.
Fire.
Spis egg med eggeplommer
Eggeplommer er rike på vitamin B 12. Gjør hardkokte egg nå og da til frokost eller nyte en frittata. Hvis du ser på kolesterolnivået, spise ett kokt egg noen få dager.
Fem.
Spis Vitamin B12 forsterkede frokostblandinger for Breakfast
Korn er ikke en naturlig kilde til vitamin B12, men hvis du er vegetarianer eller veganer, må du bruke andre måter å legge til vitamin B12 i kosten din. Hvis du faller i denne kategorien, nøye se på ernæring etikettene på frokostblanding bokser før kjøp, og sørge for at korn er vitamin B12 befestet. Spis den befestede korn regelmessig siden du kanskje ikke får vitamin B 12 fra andre kilder. Hvis du gjør en liten bit av en ekstra innsats, kan du få nok B12 i kosten ganske enkelt.


Previous:nothing Next:hvordan å forbedre måten du spiser på 7 enkle trinn

Relaterte artikler


 • mat for en sunn prostata
 • rimelige måter å miste vekt raskt uten piller
 • hvordan å ta seks enkle trinn til en sunn vekt
 • kål suppe diett
 • mat å spise for mer energi
 • hvordan å gå ned i vekt uten en kjepphest kosthold
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
 • hvordan å velge en sunn delikatesse kjøtt
 • ernæring: protein mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com