hvordan å følge med på en trening og vekttap plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-03-28
Du har kanskje bestemt at du kommer til å endelig transformere at tall på skalaen. Kanskje målet ditt er å delta i en sport med barnet ditt, eller kanskje den nye kolesterol tallene har motivert dere til å søke en bedre skjebne enn eldre (og sykere) familiemedlemmer. Uansett hva årsaken til dine nye kosthold og mosjon plan, vil du ikke høste fordelene du vil ha mindre du holder deg til planen. Følgende strategier vil bidra til å holde deg fra selv-ødeleggende på reisen til en sunnere deg

trenger Du:.
Elliptiske.
vann.


en.
Skriv din vekttap og mosjon mål ned. Brainstorm alle fordelene du ønsker å se skje som du taper vekt og trening. Dette inkluderer å spille basketball med barnet ditt uten å føle omstendelig, eller ser flott ut i at to-delt badedrakt du har et øye med. Uansett hvor liten nytte, skrive det ned. Nå får bestemt. Transform disse synene til målbare resultater, for eksempel, inn i en lokal basketball turnering, eller flatere mage som med hundre rad sit-ups før du nakne den på stranden. Ikke glem å legge ved en forfallsdato til målet.
To.
Reap den kortsiktige fordeler. Med din langsiktige mål på plass, er det nå tid til å vurdere fordelene med en sunnere deg at du vil nyte i mellomtiden. Dette er fordeler som du vil nyte nesten umiddelbart. Disse fordelene med en øvelse og kosthold plan omfatter mer energi og stress lettelse. Oversette disse fordelene i kortsiktige mål. Vær spesifikk. Hvis dine langsiktige mål er å kjøre en 5K, så en kortsiktig mål vil være å kjøre non-stop til stoppskiltet en halv kilometer nedover veien. Når du oppnå kortsiktige mål, sammen med fordelene ved trening som for eksempel mer energi og mindre stress, vil du være motivert til å holde seg på trening og diett plan når de langsiktige mål synes langt unna.
tre.
Realistisk vurdere din tid. Du har allerede bodd full tid i ditt våkne timer. Hva har du tenkt til å omorganisere eller gi opp helt, slik at du har tid til å følge din trening og vekttap programmet? Vurder den tiden du trenger å trene, noe som er minst tretti minutter, samt den tiden det tar å skifte til treningsklær og dusj etterpå. Ikke glem den ekstra tiden du trenger for å lage en sunn handleliste og lage mat sunnere måltider. Alle disse aktivitetene er ikke ekstremt tidkrevende. Men du trenger å bevisst gjøre dem en prioritet i livet ditt hvis du skal nå dine vekttap og mosjon mål.
Fire.
Lær å lage mat og spise sunnere. Dette er ikke vanskelig, men krever litt grunnleggende kunnskaper. For eksempel, kan etiketter som markerer en food sunn på matbutikken faktisk ikke hjelpe deg å miste vekt. Alltid lese etikettene på alt du kjøper. Alltid velge hele korn. Snack på frukt og grønnsaker. Spis nok protein til å erstatte den energien du brenner med ekstra trening og bygge muskler. Spis sunnere, men ikke nødvendigvis mindre. Hold deg unna sukker, bearbeidet mat, og "hvite" korn. Spis minst fem frukt og grønnsaker hver dag.


Previous:nothing Next:hvordan å dempe sult cravings

Relaterte artikler


 • Betydningen av ernæring for barn
 • kortisol og vekttap
 • er solsikkeolje sunt?
 • hvordan stoppe en avhengighet til koffein
 • mekanismer av væske og elektrolyttforstyrrelser hos mennesker
 • en diett for å redusere magen
 • matvarer med vitamin e
 • hjerte smart kosthold planer
 • den beste høye fiber dietter
 • kalori telling dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com