hvordan å forbedre måten du spiser på 7 enkle trinn

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-03-22
Jeg har blitt kalt en helse mutter ved flere anledninger. Dette var ikke på grunn av noen type streng diett, eller begrenset måltid plan, men snarere et enkelt sett med helse quirks som jeg har fått meg til å bruke. Vanligvis når du er på diett, er du hele tiden tenker "hva skal jeg gjøre? Hvor mye bør jeg legge til? Hvor, når, hva,? Hvordan "og du blir overveldet! Men jeg har ganske en liste over ting du kan gjøre som vil, sakte men sikkert, blitt vane og forbedre din helse fra tidligere. Hvert trinn som jeg listen er en handling som etter hvert kan bli en vane og en normal del av din matlaging rutine.

Du trenger:
Lemons
. Cinnamon krydder.
Tea.
Helst en Foreman Grill!.
Et utvalg av grønnsaker.


en.
Bruk Honey som sukker erstatning når det er mulig.
Honning er en av de tingene som ikke kan virkelig bli gjort narr av. Vi har alle en venn som anklaget aspartam, og fordi de frykter sukker, har gitt opp godterier som helhet, bare å finne seg stadig i ute-sentral (bruker å være ME !!!). Men det andre du ber honning til te, vafler, is, og dine peanut smør smørbrød, ingen som egentlig har noen klager til fil om det. Honning er den hemmelige våpen, den "Askepott" ingrediens som ofte glemmes i husholdningen. Men tiden for honning er NÅ! Det øker immunforsvaret, gir energi, og er ansett som en sykdom-fighter. Best perk? DET ER IKKE ENKELT sukker, eller en kjemisk!
To.
Alltid legge til Cinnamon.
Du kan eller kan ikke ha lagt merke til en økt popularitet i kanel . Det er enda vitaminer laget av kanel. Men å ta vitaminer er en helt annen vane som jeg fortsatt får bruke til etter mange år, mens sette kanel krydder i alle mine drikker og på alle mine desserter skjer automatisk uten andre tenkte. Kanel sies å øke blod sukker nivåer, kan hjelpe til leddgikt smerter (spesielt kombinert med honning), kan forbedre hukommelsen, og den mest populære forslaget: øker metabolismen. Men kom igjen, selv om de "oppdager" at ingen av disse tingene er sant om kanel, er én ting om det faktisk satt i stein: den inneholder fiber, jern og kalsium. Selv bare som bør være nok insentiv til å gi kanel et skudd.
Tre.
Spis grønnsaker med Alt!
Noen dietter vil foreslå at du trekker eller minske kjøttet og stivelse, men ofte som er for harde for en diett-resistent personlighet. Hvis du ønsker å holde det enkelt og morsomt, bare sørg for å ha en grønnsak med alt. Ha en pickle med sandwich, mais med kylling og poteter, eller enda bedre, en grønn salat med pizza, suppe, eller pastarett. Dette er spesielt nyttig hvis du er typen som ikke alltid liker grønnsaker, fordi du begynner å innlemme grønnsaker hele tiden og med andre retter som du liker. Så hvis du begynner å gjøre dette til en vane, vil du pakker ekstra næring hver dag, få mer fiber, få mer variasjon, få fyldigere raskere, og kanskje begynne å elske grønnsaker!
Fire.
Spis sitroner.
Hvis du er som min far, kan du spise sitroner som en appelsin. Men jeg har ennå til å møte noen som min far i den kategorien, så når jeg sier "spiser sitroner" Jeg er faktisk foreslå at du innlemme sitronskiver og juice i kostholdet ditt. Å ha det med et glass vann, sjø mat, te, salat, og lage din egen brus er noen av de enkleste måtene å nyte sitron. Lemon skjer for å være stor for urinveiene, og kan hjelpe til herding halsbrann, betennelse i mandlene, og en sår hals, til tross for sin sure innholdet. Og personlig tror jeg hvis du får kreativ med sitroner det kan øke humør, som når du har et glass iste med et stort lys sitron skive pynte kanten av glasset! En lys drink kan hjelpe lyse dagen.
Fem.
Dump fett fra kjøttet.
Hvis du er heldig nok til å ha en George Foreman grill, så du allerede gjør stor! Hvis du ikke har en av disse griller, så jeg oppfordrer deg til å praktisere "strømme ut" fettet i pannene med kjøttprodukter. Det kan bli vanskelig, og hvis du ikke vet hva du gjør det kan bli farlig. Når du prøver å helle fettet ut av en aktiv stekepanne, sørg for å redusere varme i noen minutter, deretter * tilsett vann. Legge vann vil hjelpe "presse ut" overflødig fett fra pannen uten den spratt ut og brenner deg. Å gjøre dette vil spare deg gram ved gram fett, kolesterol, og dritt.
6.
Go Organic . . . . Hvis du noen gang får sjansen!
Jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte en hel frukt, grønnsaker, eller kjøtt som var organisk. Motivasjonen for å gå økologisk er oppdiktet av en student-budsjett. MEN jeg har venner og familie som ikke er sjenert om å dele sine organiske gull-gruver. Hvis du har sjansen til å spise økologisk, DO IT. Du VIL bli bedre kosthold ved å gjøre dette. Veksthormoner og plantevernmidler kan ikke gjøre noe gylden til kroppen din, så tar opp et tilbud om å motta et gratis økologisk grapefrukt en absolutt seier for kosthold forbedringsarbeidet.
7.
Bli en Tea-Drinker!
Det var ingen måte jeg kunne avslutte listen uten touting te, og dra ærekrenkelse på brus! DITCH pop bokser, damer og gentleman; Det er en forbedring i seg selv. Men på toppen av det, hvorfor ikke innlemme te i din drikke harem? Du kan også være en som drikker kaffe, men la meg fortelle deg noe . . . hvis du har råd til å fortsette som vane, makt til deg! Men resten av oss økonomi-rammet helse nøtter er komfortable med te. For prisen av en (kvalitet) kaffe kan, kan jeg få hundrevis av kvalitet teposer, for ikke å nevne det faktum at te kan bli strukket ved hjelp av å legge sitron, kanel, soya, eller Creamer.

Tips og advarsler


 • Hold em 'hendig. . . . honning og krydder, mener jeg. For eksempel, har jeg min honning og krydder rack på toppen av mikrobølgeovn min, slik at når jeg matlaging disse tingene er ute i det fri, og opp i mitt syn.
 • Disse trinnene alene ikke love å hjelpemiddel i vekttap, selv om det er en god sjanse for at de vil.


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan redusere og tone abdominal flab

  Relaterte artikler


 • syv dagers vekttap plan
 • lav kalori mat
 • er en spesiell k kosthold sunt?
 • mat som inneholder aminosyren lysin
 • bivirkninger av Fucus vesiculosus
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hvordan brenne buk fett naturlig
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • hvordan å miste 5 pounds i 5 dager
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com