hvordan å forstå viktigheten av magnesium rike grønnsaker

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-03-23
Er du får nok magnesium? Opptil en tredel av mennesker kan ikke bli. Her er hvordan og hvorfor du bør legge mer magnesium rike grønnsaker til kosthold
en
Får du nok magnesium i kosten!. . ? Hvis du spiser en diett av prosessert mat, kan det hende du ikke får tilstrekkelige mengder av dette viktige mineralet. Når korn er behandlet mye av magnesium er strippet vekk gjør mange matvarer på dagligvarer butikkhyllene mangelfull kilder til magnesium. Det er anslått at opptil en tredjedel av mennesker ikke får nok magnesium i kostholdet. Gode kilder til magnesium er nøtter, hele korn, hvetekli, brun ris og bønner, men en av de beste måtene å få mer magnesium er å legge til magnesium rike grønnsaker til kosthold. Ved å spise magnesium rik grønnsaker, du får også fordelene av andre vitaminer, mineraler og fytokjemikalier som grønnsaker har å tilby.
To.
Hvorfor er det viktig?

Magnesium spiller en rekke viktige roller i den menneskelige kroppen. Flere nyere studier viser at magnesium kan bidra til å forebygge beinskjørhet ved å øke transporten av kalsium i bein celler. Det er også viktig i reguleringen av blodtrykket og bidrar til å øke insulin følsomheten, noe som gjør det til et viktig mineral for diabetikere
. Noen studier viser også at høyere magnesium nivåer er assosiert med en lavere risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag
. En annen viktig funksjon av magnesium er å regulere aktiviteten til nerveceller. Når det er mangelfulle, kan det resultere i muskel symptomer som svakhet eller kramper. Fordi det også bidrar til å regulere hjerte-funksjonen, kan lave nivåer av magnesium øker risikoen for uregelmessig hjerterytme eller arytmi.
Tre.
Hvor mye trenger du hver dag?

Menn trenger mellom 400 og 420 milligram magnesium hver, mens kvinner trenger rundt 310-320 milligram.
fire.
Magnesium Rich Grønnsaker
For å øke magnesium naturlig og likevel få i fem på syv porsjoner grønnsaker om dagen, legge til mer magnesium rike grønnsaker til kosthold. En av de beste magnesium rike grønnsaker er spinat. En kopp kokt spinat gir nesten førti prosent av det daglige anbefalte kravet om magnesium. I tillegg får du de ekstra fordelene av vitamin A, vitamin K, og jern som spinat har å tilby. En annen veggis som er ganske høy i magnesium er sveitsiske Chard. Som spinat er det rikt på vitamin A og K samt vitamin C og har en smak som ligner spinat, men mindre metallic. Eventuelle grønne, bladrike grønnsaker er en god kilde til magnesium på grunn av klorofyll den inneholder. (Magnesium er bundet til midten av klorofyll molekylet. ) Andre magnesium rike grønnsaker med brokkoli og artiskokker.
Fem.
The Bottom Line
Magnesium rike grønnsaker som mørke, grønne blader er en sunn, lav kalori måte å øke kosttilskudd magnesium nivå. Bare enda en god grunn til å sette mer grønne, bladrike grønnsaker på middagstallerkenen.


Previous:nothing Next:hvordan å forstå de helsemessige fordelene av svart ris

Relaterte artikler


 • matvarer som hjelper vekttap
 • hvordan man kan kjøpe fersk fisk
 • perfekte diett for blodtrykk
 • fettfattig hele matvarer plantebasert kosthold
 • 3 dagers rens dietter
 • sunn gutt snacks fra hele verden
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt når dietten ikke fungerer
 • Slik finner phentermine
 • en måned diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com