hvordan å gå ned i vekt, kurere fedme, og endre din helse for livet

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-03-21
Vi kjenner alle sa, "du er hva du spiser". Dette sier er utrolig sant, og dypt nede vi alle vet dette bare å bruke sunn fornuft. Jeg skriver denne artikkelen for å gjøre en forskjell i folks liv. Følgende hvordan du kan endre livet ditt for alltid, kan potensielt gjøre deg lever lenger, og kan kurere mengder av helsespørsmål

Du trenger:.
Bestemmelse
En vilje til å forandre deg selv.
Utholdenhet.
Mindre klær.


en.
Du må gi deg selv en ekte eksamen. Er du over vekten? Har du stadig føler deg trøtt? Har du blodsukker problemer? Har du høyt blodtrykk? Har vekt problemer skadet selvtilliten?
Nå gi deg selv en skikkelig "rå" titt i speilet. Det er viktig å bedømme selv, men ikke være hard mot seg selv. Du fikk inn dette punktet ikke fra genetikk, ikke fra jobb, tidsplaner eller får barn, kom deg inn i denne situasjonen bare fra å spise for mye og spise de gale tingene.
Du må komme til en konklusjon om selvbestemmelse for en langsiktig forpliktelse for livet for å endre matvaner.
Vil du heller se ut som en fast food hamburger, en TV middag, eller en vakker eple eller banan? Ser du dyr i naturen blitt overvektige, deprimerte, eller ofte syke? Svaret er selvfølgelig nei. De fleste dyr i naturen er friske og ganske levende. Dette er på grunn av maten de setter i munnen.
Det er viktig at du vurderer fra dette øyeblikk på hver enkelt ting som du putter i munnen. Innse at innsiden av dere er et vakkert menneske klar til å helbredet fra byrden av dårlig "spise".
Bestemmelse å gå fremover er avgjørende. Ta den endelige beslutningen om å kaste ut den forferdelige spisevaner som du har hatt, og vet at den naturlige verden gir oss alt vi trenger å være sunn.
To.
Abandon all junk food inneholder sukker, unødvendige karbohydrater, eller foredling. I utgangspunktet, hvis det kommer i en boks hvor du bare legge vann og melk, er det mest sannsynlig ikke bra for deg.
Tre.
Forstå at kroppen craves næringsstoffer. Du må bytte til en diett som inneholder et minimum 80% rå mat. Det betyr friske salater uten dressing (bortsett eddik og olje), rå gulrøtter, rå tomater, epler, bananer, squash, erter, bønner. Du kan gå på tjenester som YouTube og finne mengder av oppskrifter på rå mat, inkludert rå apple pie som smaker godt, er sunn og næringsrik. Få rå mat kokebøker, se på videoer på rå mat, og forstår at dette er hva alle andre levende vesener på denne planeten spiser-rå mat. Du kan gi deg selv en 20% mengde mat imidlertid grunn går all rå er veldig hard. Dette kan omfatte kjøtt.
Fire.
Det er 7 viktig super mat du kan ha. (Pass på at du ikke er allergisk mot bie-produkter som honning). Hvis du er i stand til å spise disse matvarene, vil du være i for en enorm overraskelse i hvor mye energi du har og hvor godt du føler deg. Du kan bestille de fleste av disse i bulk fra internett auksjon nettsteder.
En. Cacao-Rå kakao nibs. 20 ganger antioksidanter i blåbær er.
to. Goji bær-Pakket full av aminosyrer og antioksidanter.
tre. Royal Jelly-Bier gi denne til dronningen, full av vitaminer og aminosyrer
4) Bee Pollen -. Allergy bestemt, gir deg en massiv mengde energi
5) Bee Propolis -. Anti inflammatorisk ;. . anti mikrobiell
6) Spirulina-En super protein og immunitet enhancer
7) Raw Honey-Mega energi
Vær
sikker på å undersøke alle disse super mat, du vil ikke bli skuffet. Mange av dem gir hver eneste aminosyre som du trenger og har i kroppen din. Mange mennesker i midten av 50-årene sier de føler seg som en tenåring igjen etter å ha tatt disse.
fem.
Spis så mye rå mat som du vil. Alle salat, gulrøtter. Kalorier ikke saken. Du vil finne at de tilfredsstiller deg så mye om ikke mer enn kokt mat. Hold kokt mat til et minimum.
6.
Vei deg hver dag. Vær så fanatiske som du vil. Hvis du holder deg til dette vil du se vekten SMELTE av deg veldig raskt.
7.
Du vil begynne følelsen så godt at du ønsker å trene. Start implementere i et ikke fanatisk realistisk øvelse rutine på dagen. Dette kan være noe bare for å få deg opp og gå, liker hagearbeid, turgåing, jogging, aerobic. Jeg vil ikke foreslå gym økter fordi dens mer enkle og naturlig å ta vare på deg selv med din egen kroppsvekt. Ting som push ups og sit ups kan enkelt gjøres hjemme. Gjennomføre en treningsøkt rutine med noe du vanligvis gjør for eksempel følgende retter hver kveld. Ikke gjør dette trinnet til trinn 4 gjør at du føler meg fantastisk.
8.
Hold den opp. Ikke gi opp. Dette er ikke det enkleste å gjøre fordi det er en livsstil endre for HELSE. Forskning rå matvarer så mye som mulig. Du vil føle deg fantastisk, vil du miste massevis av vekt, og alle de super mat antioksidanter vil få deg se mye yngre også.
Alltid ting av alt du putter i munnen. Du vil bli overrasket innen 1 uke hvis du gjør alle disse trinnene. Du vil bli sjokkert i en enkelt måned på hvor mye bedre du føler og hvor mye vekt du har tapt.

Tips og advarsler


 • Fortsett med det! !
 • Bare valgte å endre, og holde det enkelt. Du kom hit på egen hånd, kan du få ut av det på egen hånd. Bare valgte å.
 • Noen ganger litt rå mat smaker er tøff å svelge. Smaken blir mer og mer overtok mer du spiser dem.
 • super mat oppført vil du føle deg utrolig bra, hvis du føler deg full av energi, gjør en liten mengde mosjon.
 • Hold trener rimelig og enkel. Noe som du kan gjøre hver dag. Ingenting fanatiske som fungerer i 3 dager før du gir opp. Start enkelt, jobbe opp fra det litt. Hold det en virkelig enkel rutine.
 • På noe som dette, må jeg advare å be en lege før livet endres. Selv om jeg vil si at jeg ikke kan tenke meg en eneste lege som vil frarå frukt, grønnsaker, rå mat og moderat trening for å miste vekt og føler deg bedre.


 • Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt med magert for livet (lindora hjemme program)

  Relaterte artikler


 • kosthold for en diabetiker pasient
 • å spise sunt og holde seg mett lenger
 • dietter som behandler acid reflux
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • ernæringsmessige råd for fedme kirurgi
 • saften kroppen rens
 • å spise sunt for hjertet
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • informasjon om mat kilder med jern og B12
 • mat å spise for mer energi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com