hvordan å gå ned i vekt med magert for livet (lindora hjemme program)

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-03-21
Liker du Atkins diett, men skulle ønske du kunne ha frukt, korn og brød? Hvis ja, så Lean for Life er veien å gå. Dette er Lindora Clinic hjem program. Nei du trenger ikke å kjøpe sine matvarer hvis du ikke vil

Du trenger:.
Lean for Life bok (se lenke i ressurs-delen)
. Viljestyrke for de første tre dagene.
Ketosticks (se ressurs avsnitt).


en.
Så du ønsker å gå ned i vekt rett? Så ønsker å miste det raskt, men healthfully rett? Lean for Life er et flott program. Det er referert til som den friske versjonen av Atkins dietten. Det første du vil gjøre er å kjøpe boka. Jeg har lagt en link til Amazon i ressurs delen
2
Fase 1:. . Vekttap:
Du vil lese den første delen av boken for å få en idé av bakgrunnen for kosthold og hvordan det fungerer. Du vil finne informasjon om hvilke typer mat du trenger t kjøpe. Din grunnleggende matvarer vil bli magert kjøtt og melkeprodukter som kylling, tunfisk, egg, fett gratis melk, fettfri yoghurt, etc, frukt, grønnsaker, og noen korn. Du vil lære hva ketose er, og hvorfor det er viktig for kostholdet.
Tre.
Når du har lest gjennom til hvor maten delen er at du kan nå gå dagligvarer shopping for mat og noen Ketostixs (se ressurs for å finne den billigste de jeg fant).
fire.
Før du starter dietten du ønsker å veie deg selv og ta målene. Å gjøre målingene vil hjelpe deg til å ikke gi opp når den ikke er i bevegelse. Du vil finne at i boken vil du merke din vekt og mål i begynnelsen sidene og også hver dag. Hvis måling av hverdagen ikke fungerer for deg bare måle en gang i uka eller en gang i måneden.
Fem.
Neste vil du lære å journal om alt du spiser. Du vil også journal om dine sinnsstemninger og mål. Å gjøre en journal vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men det vil hjelpe deg å lære hvorfor du fikk det i første omgang. Journalføring er en av de viktigste tips av Lean for Life kosthold.
6.
Hvis du gjør det Lean for Life programmet uten hjelp av Lindora Clinic personalet så vil det bli litt hardere. Du kan enten velge å bli medlem på nettstedet deres for coaching eller du kan finne en gratis støttegruppe på nettet. En av de beste jeg har funnet er Low Carb venner (lenke i ressurs avsnitt). Low Carb Venner har et forum med folk som er på den samme reisen som du og de lister også noen av de beste oppskrifter som fransk toast.
7.
Som med alle diett vil du finne at du vil ha platåer. Merk at jeg sa "vil ha". Lean for Life vil hjelpe deg å lære hva du skal gjøre når du treffer et platå. De har en eksakt diett plan å følge for de dagene. Med Lean for Life programmet du vil miste vekt raskt. Avhengig av hvor overvektig du er, vil du miste 2-8 pounds per uke
8
Fase 2:. . Metabolsk Justering:
Dette trinnet er "de" mest viktig skritt av programmet. Du må gå av programmet under den nøyaktige fremgangsmåten, eller du "vil" få vekten tilbake veldig enkelt. Ikke bare vil du få det tilbake, men du vil få mer enn du har tapt. Jeg hadde dette skje meg. Jeg mistet 85 pounds i 5 måneder. Jeg hadde en veldig dårlig ting skje med meg og ble deprimert, og gikk av dietten. Jeg brukte ikke fremgangsmåten til å gå av. Det tok meg ca 1 år å få det tilbake pluss 15 ekstra pounds. Jeg er tilbake til å miste vekt nå. I denne fasen av programmet vil du legge ekstra proteiner, korn, og frukt til dietten litt om gangen. Denne fasen kan ta 2-3 uker avhengig av godt du følger den. Denne delen av programmet vil bidra til å stabilisere stoffskiftet
9
Fase 3:. . Levetid Vedlikehold:
Denne delen av programmet er den beste delen. Du vil begynne å legge en dessert i stedet for en av dine frukt eller korn porsjoner. Du vil også kunne spise fett. Det høres brutto men vi alle elsker det. Du vil lære å legge sunt fett i kosten din moderat slik at du ikke få vekten tilbake. Du vil lære hvor mye av all slags mat du kan spise for å opprettholde vekten og lære hvor mange kalorier du kan ha.

Tips og advarsler


 • Denne dietten er ikke en rask løsning. Ja, vil du miste vekt raskt, men holde den av er der mest tid er brukt.
 • Du må gjøre Fase 2 og 3 for langsiktig suksess!


 • Previous:nothing Next:hvor å finne riktig vekt for høyde

  Relaterte artikler


 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • den beste dietten for helse
 • hvordan å lage en lav kalori lunsj
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • fiber ernæring kosthold
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • å spise sukker i moderasjon
 • rå mat diett for å kurere candida
 • glutenfri mat ideer
 • er hyllebær giftig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com