hvordan å hoppe-start på morgenen i vekt-tap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-03-30
Du vet de morgenene vi våkner opp sent, og piler ut døra den setter opp tonen for hele vår dag? Kroppene våre er veldig mye på samme måte. Etter 7-9 timer på stoffskiftet vårt bremse ned for å la kroppen lade opp batteriene under søvn, hvis vi ikke gir det en sunn boost av energi kort tid etter våkner den vil bo på lav sats. Dette vil resultere i oss følelsen treg og vi vil opp i vekt fordi en langsom metabolisme kan ikke brenne nok kalorier til å tape eller holde vekten
en.
Stoffskiftet har sovet i mange timer og akkurat som alle andre aspekter av kroppen din, trenger den for å vekke opp. Prøv å spise i løpet av 1-2 timer våkne, jo lenger du venter jo mindre energi du har og jo mindre effektivt kroppen din vil være å brenne kalorier hele dagen.
To.

Men det brennende spørsmålet er "hva spiser jeg gjøre?" Før jeg går rett til svaret på det, la meg forklare min teori som jeg spiser. Først og fremst tror jeg at vekt-tap kommer ned til kalorier brent må overstige kalorier forbrukes. Men slik jeg ser på det, og har funnet å være ganske vellykket teori, er hvis kalorier=energi og jeg trenger mest energi på begynnelsen av dagen, så midt på dagen og minst på slutten jeg spiser mine måltider følgelig største til minste med et par snacks i mellom (for å holde mitt stoffskifte opp). I tillegg, ved å spise større måltider tidligere på dagen har du hele dagen til å brenne kalorier av.
tre.
nå, å svare på den beryktede spørsmålet, fordi nøkkelen ikke er bare å spise frokost, men det du spiser. Mange typisk frokost alternativer som for eksempel enkelte korn, muffins, og pannekaker føre til at blod-sukker å pigge så slipp forlate deg sulten igjen i en time. Min ingen mislykkes frokost som gir meg energi og holder meg full i 3-4 timer før det er tid for min morgen snack: 1 egg + 2 eggehviter uleselig (100 kalorier) egg gir protein som bygger muskler og holder deg mett lenger, fettet gir næringsstoffer og metning.
fire.
Med egg, 1-2 skiver (avhengig av hvor sulten /hvis jeg jobber ut) av hel hvete toast (minst 3 gram kostfiber per skive) med 1 ss av alle naturlige peanut (eller mutter) smør og 1 banan (totalt kalorier: 300-500). Den høye fiber brød og banan gir karbohydrater for å gi deg energi sammen med utholdenhet og næringsstoffer. The peanut /mutter smør gir sunne oljer til å være fornøyde samt gi næring. Til slutt, ikke glem å ta med seg et høyt glass med vann.
5
Totalt kalorier:. 400-600, kan dette virke som mye, men det er din største dose av energi og du har hele dagen til å brenne den av. Plus, det beste du har så mye mer energi utover dagen, og du vil spise mindre i løpet av dagen også.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke vanligvis spiser frokost, starter med en mindre del som ett egg + 1 skive ristet brød med 1 /2 ss peanut /mutter smør. Det vil ta tid å trene opp kroppen til å tilpasse seg nye matvaner
 • Dette erstatter ikke lege, må du alltid konsultere legen din med vendt medisinsk bekymringer.
 • Dette er ikke en rask løsning vekt-tap løsning, men en sunn livsstil endring som kan føre til langvarig vekttap, være oppmerksom på raske vekttap løsninger som de er verken trygt eller garantert å vare lang sikt.


 • Previous:nothing Next:hvor å miste vekt enkelt, raskt og gratis

  Relaterte artikler


 • hvordan å få tankene bort cravings
 • kosthold planlegging prinsipper
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre kosthold og gåing
 • er solsikkeolje sunt?
 • å spise sunn og billig mat
 • hvordan å miste fett i 10 enkle trinn
 • hvordan å miste 7 pounds per uke
 • sunn mat diett menyen
 • hvordan å drikke vann på sunn måte
 • hvordan å miste buk fett med den flate magen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com