hvordan å miste over 100 pounds som meg

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-03-04
Hvordan å miste over 100 pounds som meg. Det var så lett for meg å få over 100 pounds. Losing over 100 pounds var en av de vanskeligste tingene jeg noen gang gjorde. Det var verdt, og jeg følte meg så mye bedre om meg selv og min helse
en.
Get bestemt. Den eneste måten å miste så mye vekt, er først å komme til den erkjennelse at din helse og liv vil bli så mye bedre hvis du bare mister vekt. For meg tenkte jeg om mine barn, og hvor mye bedre deres liv ville være å ha meg rundt og har meg frisk.
to.
Fjern fristelsen. Jeg måtte først kvitte seg med junk food og brus. Jeg fjernet den fra huset mitt og begynte å holde så lite som mulig i kjøleskapet. Jeg ville da gå på butikken med førti dollar. Jeg ville planlegge måltider jeg ønsket for de neste dagene. Jeg fant ut at å spise ferske grønnsaker og kjøtt var også bedre smaker.
Tre.
Ikke hopp over frokosten. Jeg har prøvd å hoppe over frokost og hoppe lunsj, men hverken hjalp meg. Jeg fant ut at å spise frokost holdt meg fra å spise større porsjoner til lunsj og middag.
fire.
Mål mat porsjoner. Prøv å spise sunt. Husk spiser for formålet ikke nytelse.
Fem.
Skjær ut fet mat. Jeg begynte å se på lite fett mat og lite fett oppskrifter. Jeg begynte å telle antall gram fett jeg ville spise en dag. Mitt mål var å holde totalt gram så lavt som mulig.
6.
Frokost er gull, er lunsj og middag sølv er bronse. Spis større måltider tidlig på dagen å sørge for at du begrenser middag og spise middag tidlig før 06:00 P. M. om mulig.
7.
Drikk rikelig med vann. Jeg begynte å drikke så mye vann som mulig. Jeg vil begrense meg bare til vann.
8.
Start treningen. Jeg fant ut at å trene om morgenen hadde størst innvirkning på mitt vekttap. Jeg ville gå, men når jeg fikk min vekt ned jeg begynte å jogge. Jeg ville også ri meg sykkelen og jeg gjorde masse sit ups og push ups. Jeg ville holde en logg over treningen jeg gjorde, for eksempel hvor langt og hvor mange til å holde meg disiplinert og å gi meg et insentiv til å holde på sporet.
9.
Turn enkle dagligdagse hendelser i sjanser til å utøve. Jeg begynte parkering avstand fra arbeidsplassen min slik at jeg kunne gå videre. Jeg har også begynt å ta skritt i stedet for heisen. Jeg kjøpte en skyve gressklipper og klippet min egen gress så vel som mine foreldre.
10.
Ikke bli motløs. Jeg mistet min første 5 pounds da ikke bare gjorde jeg få den tilbake, men da jeg satt på en ekstra 10 pounds. Men jeg stakk med den og min suksess ville føre meg til å ønske å gjøre enda bedre. Jeg ville se hvor bra jeg gjorde, og da tror og ønsker å gjøre det bedre.
11.
Angi en cutoff poeng. Når jeg mistet min vekt jeg sett et poeng at når min vekt vil stige over at beløpet jeg skulle begynne å gjøre noe for å forhindre at den stigende noe høyere. Thanksgiving og julen har alltid vært min favoritt ferie, men jeg vil minne meg selv at ved å spise mindre vil trolig mener jeg ville være rundt for å nyte mange flere.

Tips og advarsler


 • Stay dedikert, bestemt og disiplinert
 • en lege før du prøver å gjøre noe av de tingene som jeg gjorde for å miste vekt.


 • Previous:nothing Next:hvor å fortelle når du er dehydrert

  Relaterte artikler


 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • hvordan du skal lese og forstå en ernæring etikett
 • kosthold for høyt kalium og høyt kolesterol pasienter
 • Hva er fordelene med glutamin pulver?
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • urinsyre: matvarer for å unngå
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • LDL-senkende kosthold
 • bruk av goji juice
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com