hvordan brenne mer kalorier hver dag

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-03-28
Hvis du ønsker å få aktiv og forbrenne mer kalorier hver dag for vekttap, er det noen enkle endringer du kan gjøre. Bruk disse trinnene for å kreativt legge kaloriforbrenningen, trening og fitness i din daglige timeplan og brenne av de skyldfølelse fylt deilig sjokolade godbiter
en.
Endre tenkningen
Hvis du føler et konstant press for å gå til gym, og du aldri gjør det , stoppe og endre din tenkning. Du kan brenne mer kalorier i løpet av dagen dersom du innser at alt i din daglige rutine har calorie brenning muligheter. Begynne å tenke på deg selv som en aktiv, rask bevegelse enkelte som ikke vil betale for en stillesittende tilværelse. Envision selv magre, form og aktiv med trening og fitness en normal del av din vanlige rutine. Nå idédugnad om hvordan du kan legge calorie brenne inn alt i livet ditt. Bruk etterfølgende trinnene som et utgangspunkt, og fortsette å legge til dem.
To.
Gå Window Shopping og Walking i Mall
Hvis du liker å shoppe, kombinere et kjøpesenter tur med en 20 minutters rask spasertur rundt i kjøpesenteret. Du vil kunne omfang ut salg og brenne kalorier samtidig.
Tre.
Vask din egen bil regelmessig
Du vil få en utmerket treningsøkt ved å utnytte din core muskler mens du grundig vaske bilen din. Bruk en arm å vaske den ene siden av bilen og den andre armen for å vaske den andre siden. Prøv "Wax On, Wax Off" bevegelser. Brenne mer kalorier ved hjelp av raske bevegelser. Pass på å strekke før og etter for å unngå muskelkramper.
Fire.
Gjør din Husarbeid
Gulvet må tørker, vinduene må vaskes og bladene må raked uansett. Så hvorfor ikke maksimere calorie brenne ved å få disse oppgaver ut av veien? Som en forholdsregel, sørg for at du gjør noen enkle tøyningsøvelser før du prøver noen heavy duty gjøremål.
Fem.
Legg Dans til hverdagen
Dancing En fin måte å brenne ekstra kalorier. Det er mange måter du kan innlemme danse i din hverdag. Kjøp en dans trening dvd som du kan trene med. Slå på noen av dine favoritt musikk og danse til den. Hvis du ikke så mye av en danser, ikke bekymre deg. Hopping rundt når ingen ser deg gjør utslaget også.
6.
Ta det gå med en venn
stedet for å snakke med en venn på telefonen, møte opp med en venn og gå en tur. Du vil ta opp, nyt naturen og brenne ekstra kalorier.
7.
Klatre trappen om mulig
Hvis du tar heisen eller rulletrappen på regelmessig basis, bytter du til å ta trappene. En ekstra 5 minutter av trapp klatring kan hjelpe deg med fitness og trening mål.
8.
Keep Your Gym Klær i bilen eller i Ready hjemme på alle Times

Hvis du aldri kan planlegge tid til å gå på treningsstudio og du har en gym medlemskap som ikke er satt til god bruk, pakke en gym bag med en vannflaske, din gym klær og andre nødvendigheter, og holde den i bilen til enhver tid. Når du kjører hjem, ta en avstikker fra gym, og bruke 20 minutter trening. Hvis du ikke tilhører et treningsstudio, holde klærne klar og på hånden hjemme og endre i dem det øyeblikket du har et par ekstra minutter til å utøve. Hold en øvelse dvd eller et hoppetau på hånden. Målet ditt bør være å komme i enda et par ekstra minutter med trening om det er hele tiden du har. Du kan opprette en aktiv livsstil som gjør at du kan brenne mer kalorier hver dag.


Previous:nothing Next:hvordan du enkelt kan brenne over 400 kalorier og ikke bli sliten

Relaterte artikler


 • kilder til protein i kosten
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • elektrolytt vs renset vann
 • Definisjonen av et sunt kosthold
 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre kosthold og gåing
 • sunn mat diett menyen
 • hva må en food etikett liste
 • hvordan finne en god vekttap program
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com